Real Madrid, in impas

Marti, 16 Iunie 2009, ora 14:24
1685 citiri
Real Madrid, in impas

Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a inceput sa regrete sumele colosale cheltuite pe Kaka si Cristiano Ronaldo. Principalul regret al sefilor "albilor" nu este ca i-a achizitionat pe cei doi, ci ca i-a transferat asa repede.

Acum, madrilenii nu mai pot cumpara alti jucatori deoarece preturile sar imediat cand vine vorba de vicecampioana Spaniei.

Cel mai bun exemplu este atacantul spaniol David Villa, pentru care Valencia cerea in urma cu doua saptamani aproximativ 40 de milioane de euro, pentru ca acum "liliecii" sa vrea in schimbul vedetei lor peste 50 de milioane de euro.

La fel s-a intamplat si in cazul francezului Franck Ribery, pentru care Bayern Munchen cere nu mai putin de 70 de milioane de euro, in conditiile in care luna trecuta se multumea si cu 50 de milioane de euro.

Astfel, Realul s-a vazut nevoita sa renunte la doi dintre jucatorii pe care ii considera deja luati, directorul general Jorge Valdano anuntand ca oficialii madrileni se vor orienta catre alti fotbalisti.

Ramane de vazut daca preturile jucatorilor respectivi vor fi aceleasi ca acum o luna sau vor suferi si ele o crestere semnificativa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Portarul Thibaut Courtois a reluat antrenamentele individuale cu Real Madrid mai devreme decât era prevăzut, la mai puţin de o lună după operaţia de menisc de pe 20 martie, informează...
Surpriza pe care o pregătește FC Barcelona pentru meciul cu Real Madrid
Surpriza pe care o pregătește FC Barcelona pentru meciul cu Real Madrid
FC Barcelona a anunţat, vineri, că la El Clasico împotriva rivalilor de la Real Madrid, în 21 aprilie, pe tricourile jucătorilor va fi logoul cântăreţei columbiene Karol G. După Rolling...
#Real Madrid, #Florentino Perez , #stiri Real Madrid