Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tensiuni la Real Madrid: Pepe a iesit la atac dupa ce si-a anuntat plecarea

Marti, 06 Iunie 2017, ora 15:48
6178 citiri
Tensiuni la Real Madrid: Pepe a iesit la atac dupa ce si-a anuntat plecarea
Foto: Facebook/ Pepe

Portughezul Pepe si-a anuntat plecarea de la Real Madrid dupa un deceniu petrecut pe Bernabeu, fundasul facand in acelasi timp si o serie de acuzatii destul de dure.

Fundasul in varsta de 34 de ani s-a declarat nemultumit de politica celor de la Real de a le oferi prelungiri pe numai un an jucatorilor trecuti de 33 de ani, sustinand ca nu este o politica justa.

"Este clar ca nu voi mai continua la Real Madrid. Am decis sa plec inca din ianuarie, atunci cand am observat ca lucrurile nu mergeau asa cum imi doream si ca acordul clubului nu era cel asteptat. Atunci m-am gandit ca viata mea la Real Madrid ajunge la punctul final. Nu mi-au mai oferit un an. E politica Realului, normele clubului. Mi-au oferit prelungirea pe un sezon.

E o regula a clubului sa nu ofere decat un an la prelungirea contractelor jucatorilor de peste 33 de ani. Sunt mai multe moduri de a discuta si de a negocia, iar cele ale Realului nu sunt cele mai corecte", a spus Pepe intr-un interviu din presa spaniola.

Portughezul nu a avut cele mai frumoase cuvinte nici la adresa lui Zinedine Zidane, caruia ii reproseaza ca l-a scos din echipa.

"Nu vreau sa dau vina pe nimeni. Ce a facut Zidane pentru Real este spectaculos, dar sunt lucruri pe care nu le inteleg. Nu pot sa explic de ce am disparut din echipa in ultimele partide. M-am salutat cu Zidane, dar nu ne-a luat la revedere. Zidane si Madrid stiau ca voi pleca de la echipa inca dinainte ca eu sa decid asta", a mai spus Pepe.

Pepe a ajuns la Real Madrid in vara anului 2007 si a fost om de baza pentru "galactici" timp de un deceniu.

El a castigat 3 titluri in Spania, doua Cupe si doua Supercupe, trei trofee ale Ligii Campionilor, o Supercupa a Europei si doua Mondiale ale cluburilor.

Pepe este dorit in momentul de fata de Inter Milano, PSG si de echipe din Anglia.

M.D.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Pepe scandal Real Madrid, #Pepe Zidane Real Madrid, #Pepe contract Real Madrid , #stiri Real Madrid