Decizia luată în cazul șefului Red Bull, după ce a fi agresat o angajată

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 18:28
2517 citiri
Decizia luată în cazul șefului Red Bull, după ce a fi agresat o angajată
Christian Horner FOTO facebook

Christian Horner va rămâne şeful echipei Red Bull, deţinătoarea titlului în Formula 1, el fiind declarat nevinovat miercuri în cazul presupusului comportament nepotrivit faţă de o angajată, relatează Reuters.

Compania austriacă producătoare de băuturi energizante care deţine echipa de F1 a emis un comunicat după o anchetă independentă, înaintea cursei de deschidere a sezonului, din weekend, din Bahrain.

"Red Bull poate confirma că plângerea a fost respinsă", a precizat un purtător de cuvânt al Red Bull. "Red Bull este încrezătoare că ancheta a fost corectă, riguroasă şi imparţială".

Horner, care este căsătorit cu fosta componentă a Spice Girls Geri Halliwell, negase acuzaţiile şi a continuat să conducă echipa în timpul investigaţiei.

Conducătorul în vârstă de 50 de ani urma să ajungă miercuri în Bahrain, iar rezultatul investigaţiei privind conduita necorespunzătoare a înlăturat un nor care plana asupra unei echipe care a câştigat toate cursele de anul trecut, cu excepţia uneia.

"Raportul investigaţiei este confidenţial şi conţine informaţii private ale părţilor şi ale terţilor care au participat la investigaţie şi, prin urmare, nu vom face alte comentarii din respect pentru toţi cei implicaţi", a precizat Red Bull.

"Red Bull va continua să se străduiască să îndeplinească cele mai înalte standarde la locul de muncă", se menţionează în comunicat.

În comunicat se precizează că reclamanta are dreptul de a face apel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputată sâmbătă dimineaţă. Verstappen i-a învins pe Lewis Hamilton...
Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Pilotul britanic Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position în cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, programată sâmbătă pe circuitul de la Shanghai....
#Red Bull Racing, #formula 1, #horner, #agresiune, #nevinovat , #stiri Formula 1