Mesaj alarmist la Timisoara pentru a promova referendumul pentru familie: Daca nu vii la vot, doi barbati vor adopta copilul tau! (Foto)

Duminica, 23 Septembrie 2018, ora 09:48
14362 citiri
Mesaj alarmist la Timisoara pentru a promova referendumul pentru familie: Daca nu vii la vot, doi barbati vor adopta copilul tau! (Foto)
Foto: Facebook/ Coruptia Ucide

Un panou imens care pare sa ameninte cetatenii sa participe la referendumul pentru familia traditionala, ce urmeaza sa se desfasoare in 6-7 octombrie, a fost montat pe acoperisul unui bloc din centrul Timisoarei.

Mesajul este cat se poate de alarmist si a starnit revolta in mediul online: "Daca nu vii la vot, doi barbati vor adopta copilul tau!". O poza cu panoul a fost publicata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

"Coalitia pentru Familie investeste bani seriosi in dezinformarile aduse in spatiul public.

'Daca nu vii la vot, doi barbati vor adopta copilul tau!'

- mesaj aparut in centrul Timisoarei, viitoare capitala culturala in 2021

Acestia apeleaza la frica in incercarea de a aduce suficienti oameni la referendumul din 6-7 oct.

Anterior acestei postari, am vazut cum in Bucuresti un afis cu mesajul 'Rezist' si 'FaraPenali' erau asociate zilelor in care are loc refererendumul pentru familia traditionala.

Intrebare retorica: Pe copii cine ii face si abandoneaza?", se arata pe reteaua sociala.

Mesajul a starnit reactii negative in mediul online, mai multi utilizatori semnaland ironia faptului ca un copil poate fi adoptat doar daca este abandonat de parintii biologici prima oara. In plus, internautii au evocat si faptul ca procesul de adoptie este oricum unul greoi in Romania chiar si pentru o familie "normala".

"Cine va adopta mai copii? Nu sunteti in stare sa ii cresteti in familie. Oricum un copil adoptat sufera. Minciuna asta cu 2 barbati ce adopta un copil . In romania nu se poate e extrem de greu si pt o familie normala sa adopte", a notat o utilizatoare pe Facebook.

"Nu/ti mai abandona copii tu familist traditional ca sa nu aiba ce adopta cei doi barbati!!", "Doi barbati nu vor putea adopta copilul tau daca nu il abandonezi....mind blown!" sau "Prin REFERENDUM li se ia homosexualilor un drept pe care nici nu-l aveau Asta e prosteala curata! Psd distrage atentia populatiei de la adevaratele probleme: pesta porcina si vinovatii de la miting! " - au mai fost doar cateva dintre mesajele lasate de internauti.

De altfel, afise asemanatoare au fost fotografiate si la Brasov.

"Apara copiii Romaniei. Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta un copil, iar in scoala copiii vor fi invatati ca mama nu e femeie si tata nu e barbat", este mesajul dintr-un poster de promovare a referendumului pentru familie.

#afise referendum familie traditionala, #Timisoara afis referendum familie , #stiri referendum Constitutie familie