Coalitia pentru Familie da vina pe Guvern pentru esecul de la referendum: Data viitoare vom reusi

Duminica, 07 Octombrie 2018, ora 23:07
11992 citiri
Coalitia pentru Familie da vina pe Guvern pentru esecul de la referendum: Data viitoare vom reusi

Liderul Coalitiei pentru Familie (CpF), Mihai Gheorghiu, a afirmat duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca batalia impotriva ideologiei de gen va continua si pe viitor pentru ca vocea a patru milioane de romani trebuie sa fie ascultata.

"Ce am trait noi astazi este un vot legal si constitutional (...) un vot covarsitor, chiar daca nu am implinit tinta noastra de sase milioane. Chiar daca telul nostru nu este implinit si nu am putut revizui Constitutia, acest vot (...) ramane sa existe in istoria acestei societati si acestei natiuni. Data viitoare vom reusi, pentru ca apararea firescului, apararea a ceea ce am primit si a ceea ce vrem sa lasam in urma noastra este importanta pentru milioane si milioane de romani. Acum exista dovada extraordinara a acestui interes. Nimeni nu va mai putea spune ca sunt numai niste semnaturi care nu stim cum au fost luate. (...) Este vocea unei parti a poporului roman si aceasta voce trebuie sa cantareasca. (...) Viata noastra va deveni, incepand de maine mult mai complicata, dar vocea noastra s-a auzit, NU-ul nostru impotriva intruziunii ideologiei de gen in mintile si sufletele copiilor acestei tari s-a auzit. E o prima batalie, vor mai urma si altele pe care sigur le vom castiga", a declarat liderul CpF, Mihai Gheorghiu.

El a acuzat boicotul generalizat din partea clasei politice, a mass-media si dezinformarea cetatenilor.

"Ne-am confruntat cu o imensa masina propagandistica, antireferendum, pro boicot, de manipulare si dezinformare a acestui popor. Ne-am confruntat si cu un fenomen neasteptat si anume boicotul generalizat al partidelor politice din Romania impotriva acestui referendum. Initiativa noastra nu este una politica si am refuzat intotdeuna confiscarea politica", a spus Gheorghiu.

Liderul CpF a atras atentia ca liderii politici vor trebui sa tina cont de votul celor care si-au exprimat optiunea la acest referendum

"Acest vot crestin exista, exista public, exista o parte a cestui popor de patru milioane, care a fost activa, responsabila care a putut sa treaca peste campania de dezinformare si s-a prezentat in fata tuturor romanilor cu aceasta optiune. E o optiune importanta, de care trebuie sa tinem si noi seama, trebuie sa tina seama si toti factorii politici, constitutionali, legislativi din aceasta tara. Nu se mai poate legifera impotriva unei astfel de voci", a declarat Mihai Gheorghiu.

Reprezentantii Coalitiei pentru Familie sustin ca Guvernul este vinovat pentru esecul de la referendum, pentru ca nu a informat romanii cu privire la legea ce urma a fi modificata sau cu privire la intrebarea de pe buletinele de vot.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: AGERPRES