Fiul vitreg al Gabrielei Firea boicoteaza referendumul: Iubirea nu se voteaza! (Video)

Joi, 27 Septembrie 2018, ora 09:40
7696 citiri
Fiul vitreg al Gabrielei Firea boicoteaza referendumul: Iubirea nu se voteaza! (Video)
Foto: Facebook/Razvan Firea

Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, a transmis ca nu va vota la referendumul pentru familia traditionala de pe 6-7 octombrie, la doar o zi dupa ce primarul Capitalei a sustinut ca va vota "Da".

"Un stat democratic are responsabilitatea de a oferi drepturi si sanse egale, cu scopul de a imbunatatii viata tuturor cetatenilor. Statul in cazul asta este si el un parinte, iar noi toti, copiii lui. Toti suntem o familie, chiar daca unii dintre noi au pielea mai inchisa, parul roz, sau prefera ciocolata alba.

Dezbinarea si inventarea unor falsi dusmani intr-o familie deja apasata de saracie si lipsuri, nu poate fi decat gresit moral, indiferent de reperele fiecaruia", a transmis Razvan Firea pe Facebook.

El a adaugat ca trebuie acceptate diferentele dintre oameni.

"Suntem toti frati, trebuie sa ne respectam si sa ne acceptam diferentele. Nimeni nu ar trebui sa fie umilit la el acasa, si exact asta se intampla zilele astea. Se iroseste atata energie doar pentru a mai invata o generatie sa traiasca in frica si intoleranta", a adaugat fiul vitreg al Gabrielei Firea.

Acesta a precizat ca acest referendum nu schimba nimic esential pentru sustinatorii lui, dar ca pentru ceilalti "solidifica o cultura a fricii, a lipsei de apartenenta, intr-o tara care oricum isi trateaza rusinos minoritatile".

"Imi doresc sa cladim un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare, un viitor in care nu exista discriminare, in care toti copiii acestei tari au sanse si drepturi egale, in care nu exista dezbinare, nici pe baza de culoare, nici gen, nici sex, nici in functie de ce muzica asculti sau ce haine porti", a adaugat el.

Mesajul a fost transmis in cadrul unei campanii online numita Iubirea nu se voteaza!, in care oamenii se filmeaza spunand de ce nu merg la referendum si provoaca persoane din lista de prieteni sa faca acelasi lucru.

"Eu nu merg la merg la referendum, pentru ca statul trebuie sa ne respecte, sa ne reprezinte si sa garanteze libertatea de a iubi. Iubirea nu se voteaza", a spus Razvan Firea in clipul promovat pe contul sau de Facebook.

Razvan Firea a transmis mesajul la o zi dupa ce Gabriela Firea a scris pe Facebook un mesaj opus fata de al tanarului si in care a anuntat ca o sa voteze "DA" la referendum.

"'Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor'. Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie!👍🤗🌸👨‍👩‍👦‍👦", a scris Firea pe Facebook.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Razvan Firea referendum familie traditionala, #Firea referendum familie traditionala, #referendum familie traditionala , #vot