Presupusa amantă a viitorului rege al Danemarcei se ascunde înainte de încoronare. Cum au fost surprinși cei doi în octombrie FOTO

Sambata, 06 Ianuarie 2024, ora 17:13
4666 citiri
Presupusa amantă a viitorului rege al Danemarcei se ascunde înainte de încoronare. Cum au fost surprinși cei doi în octombrie FOTO
Prințul Frederik și soția Mary

Regina Danemarcei şi-a anunţat în mod neaşteptat abdicarea în discursul său tradiţional de Anul Nou. Margrethe a II-a, care are 83 de ani, se va retrage oficial de pe tron la 14 ianuarie, tronul urmând să fie preluat de prințul Frederik.

Un val de controverse a cuprins Casa Regală din Danemarca în urmă cu câteva luni, după ce Frederik, viitorul rege, ar fi fost prins cu o femeie, în Spania, în timp ce soția sa Mary se afla la New York.

O revistă din Spania a publicat „imagini exclusive” care au dat de înțeles că viitorul rege al Danemarcei are o aventură cu o femeie originară din Mexic. Genoveva Casanova este numele acesteia, iar fotografiile controversate au fost făcute la Madrid, pe 25 octombrie, când soția lui Frederik, Mary, cu care are patru copii, se afla în America pentru a ține un discurs.

Potrivit redactorului-șef al revistei Lecturas, cei doi au petrecut aproape 12 ore împreună, făcând lucruri pe care „doar doi oameni care se cunosc foarte bine le fac împreună”. Și-au petrecut după-amiaza împreună într-un parc și s-au îndreptat spre casa femeii în jurul orei 19.00.

„Au intrat separat, dar au ieșit împreună. Au petrecut aproximativ două ore în casa ei și când au ieșit, aveau alte haine”, a scris presa. Au mers apoi la un restaurant unde au petrecut seara, departe de ochii celorlalți clienți: „S-au așezat într-un colț.” Potrivit revistei spaniole, cei doi au stat până după ora 1 noaptea. „S-au dus cu mașina la ea acasă, unde au petrecut toată noaptea împreună.”

Genoveva Casanova a negat totul pentru Revista HOLA!: „Neg categoric acuzațiile privind o relație romantică între prințul Frederik și mine. Fiecare acuzație nu numai că este complet lipsită de adevăr, dar și denaturează faptele în mod răutăcios. Această problemă este analizată de avocații mei, care vor lua măsurile necesare pentru a-mi proteja drepturile la onoare, adevăr și intimitate”.

Acum, înainte de încoronarea lui Frederik, se pare că presupusa amantă vrea cu orice preț să dispară din spațiul public.

„Prietenii ei mi-au spus că se simte foarte rău. Se ascunde și și-a închis telefonul mobil pentru că nu vrea să o sune nimeni”, a afirmat jurnalista Susanna Griso pentru publicația spaniolă Espejo Público.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Femeile din viața dictatorului din Coreea de Nord. Cine este iubita secretă a lui Kim Jong-un
Femeile din viața dictatorului din Coreea de Nord. Cine este iubita secretă a lui Kim Jong-un
O vedetă pop nord-coreeană a fost văzută în oraș cu dictatorul Kim Jong-un, pe fondul zvonurilor potrivit cărora ea ar fi iubita lui secretă și i-ar fi născut și un copil. După ce...
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
#Rege Danemarca, #frederik, #amanta , #stiri externe