A fost desemnat, în mod științific, cel mai frumos bărbat din lume FOTO

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 15:08
7598 citiri
A fost desemnat, în mod științific, cel mai frumos bărbat din lume FOTO
Rege Jean Pean este cel mai frumos bărbat din lume FOTO Facebook

În timp ce găsirea unei persoane atrăgătoare depinde adesea de preferințele personale, un medic a folosit tehnici de cartografiere facială pentru a determina care este cel mai frumos bărbat din lume.

Utilizând raportul grecesc Golden Ratio of Beauty Phi, chirurgul estetician Julian De Silva l-a considerat pe britanicul Regé-Jean Page, actorul din Bridgerton, drept câștigător.

Raportul analizează simetria feței unei persoane pentru a determina cât de atractivă este percepută aceasta.

Leonardo Da Vinci era cunoscut pentru faptul că folosea acest instrument în lucrările sale pentru a le face mai atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Dr. De Silva a constatat că raportul lui Page a fost 93,65%, ceea ce îl face pe acesta cea mai atractivă celebritate masculină. Actorul australian Chris Hemsworth a obținut un scor de 93,53%, iar americanul Michael B.Jordan s-a clasat pe locul al treilea cu 93,46%.

Pe listă au mai fost incluși jucătorul de fotbal masculin al Angliei Jude Bellingham (92,22%), Robert Pattison (92,15%), Chris Evans (91,92%) și George Clooney (89,91%).

Top 10 cei mai atrăgători bărbați celebri, potrivit științei

Regé-Jean Page - 93,65%.

Chris Hemsworth - 93,53%

Michael B Jordan - 93,46%

Harry Styles - 92,30%

Jude Bellingham - 92.22%

Robert Pattison - 92.15%

Chris Evans - 91.92%

George Clooney - 89.91%

Henry Golding - 87.98%

Dwayne Johnson - 86.07%

"Regé a câștigat datorită feței sale de o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui", a explicat Dr. De Silver. "A avut cu ușurință cel mai mare punctaj pentru distanța dintre ochi, iar poziționarea ochilor săi a obținut, de asemenea, un punctaj ridicat. Buzele sale perfect conturate au obținut, de asemenea, un punctaj ridicat, iar singura notă pe care a obținut-o ușor mai mică a fost pentru lățimea și lungimea nasului".

#Rege Jean Pean, #barbat, #frumos, #actor britanic, #stiintific , #stiri vedete