Fiica regelui Mihai recunoaste ca e vinovata de organizarea luptelor ilegale de cocosi

Joi, 17 Iulie 2014, ora 09:08
2963 citiri
Fiica regelui Mihai recunoaste ca e vinovata de organizarea luptelor ilegale de cocosi

Irina Walker, fiica regelui Mihai, a pledat vinovata in fata unei instante americane, recunoscand miercuri, la inceputul procesului, ca in timpul luptelor ilegale de cocosi organizate la resedinta ei din Oregon se tineau pariuri.

Irina Walker, in varsta de 61 de ani, a recunoscut in fata judecatorului Michael Mosman ca, din aprilie 2012 pana in mai 2013, a asigurat mancare si bauturi pentru cei care participau la luptele de cocosi. Ea a admis ca facea profit din aceste lupte, in timpul carora cocosilor li se atasau lame pe gheare si erau pusi sa lupte unul cu altul pana la moarte, potrivit The Oregonian.

Irina, una dintre cele 5 fiice ale regelui Mihai, este casatorita cu John Wesley Walker, 68 de ani, un fost ajutor de serif din Coos County, care si el s-a recunoscut vinovat. Cei doi urmeaza sa-si primeasca pedeapsa pe 22 octombrie.

Pedeapsa maxima pe care ar putea-o primi este de 5 ani de inchisoare si o amenda de 250.000 de dolari, desi avocatii cuplului si procuratura americana au ajuns la o intelegere potrivit careia cei doi vor primi o pedeapsa cu executare, dar vor sta timp de trei ani sub control judiciar.

Luptele cu cocosi organizate de Principesa Irina: cruzime, cota din pariuri ilegale, personaje dubioase

Conform unei intelegeri agreate cu procurorii americani, cuplul trebuie sa-si vanda o parte din ferma pana in noiembrie 2015 si sa dea 200.000 de dolari statului, reprezentand castigurile pe care le-au realizat in cele 10 lupte de cocosi organizate de ei.

Actul de acuzare cuprinde 18 persoane asociate in grupul infractional. Toti acuzatii s-au recunoscut vinovati cu exceptia a doua persoane care s-au sustras retinerii si sunt date in urmarire.

In aceste intalniri ilegale, toti participantii trebuiau sa plateasca o taxa de 1.000 de dolari pentru a pune un cocos propriu sa lupte. Sotii Walker adunau cate 20 de dolari de la fiecare dintre cei 100 sau chiar mai multi participanti, colectand si profitul din vanzarea bauturilor alcoolice sau altor bauturi.

Initial, Irina era cea care gatea mancarea, insa participantii au dat de inteles ca nu le placea ce mancau, asa ca sotul ei a adus o alta femeie sa gateasca mancare mexicana. Cei doi raman in libertate pana la pronuntarea sentintei.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...