Moartea regelui a adus o explozie a vanzarilor de produse cu imaginea lui

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 09:47
3801 citiri
Moartea regelui a adus o explozie a vanzarilor de produse cu imaginea lui
Foto: suveniruriretro.ro

Produsele inscriptionate cu chipul regelui Mihai sunt zilele acestea la mare cautare, sustin antreprenorii, printre cele mai vandute fiind hainele, canile si diverse accesorii.

De asemenea, au crescut si vanzarile de carte dedicate Familiei Regale, iar editurile pregatesc noi lansari, informeaza TVR.

"Regele Mihai I este un brand puternic. Este un brand care va dainui mult timp de acum inainte si cu siguranta ca va fi apreciat si mai mult decat este astazi", a declarat pentru sursa citata Mihaela Tudor, expert in branding.

Cele mai multe comenzi vin pe Internet.

De exemplu, o cana cu portretul regelui Mihai din anul 1947 poate fi cumparata cu 35 de lei, acelasi pret avand si cana cu chipul regelui incadrat in stema regala, in timp ce o sacosa cu acelasi imprimeu costa 45 de lei.

Pretul unui tricou cu chipul fostului suveran poate varia intre 60 si 75 de lei, dar cei care doresc un hanorac platesc dublu. Un tricou cu imaginea regelui Mihai tinand in mana o mitraliera poate fi achizitionat la preturi variind intre 55 si 75 de lei, la fel ca si tricoul care are imprimata imaginea acestuia de cand era copil.

Pe Internet pot fi gasite si tablouri sau schite cu fostul suveran, la preturi accesibile.

Nu este un lucru neobisnuit ca imaginea membrilor unei familii regale sa fie folosita in scop comercial, chipurile acestora putand aparea pe diverse obiecte si tiparituri, inclusiv timbre sau masti de carton, asa cum se intampla, de exemplu, in Marea Britanie.

Regele Mihai va fi inmormantat sambata, 16 decembrie, la Curtea de Arges.

Vezi programul funeraliilor regelui Mihai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Compania Apple a informat utilizatori de iPhone din zeci de țări cu privire la faptul că ar putea fi ținta unor „atacuri spyware mercenare”. Scopul acestora ar fi de a compromite siguranța...
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
#brand comercial regele Mihai , #Casa Regala