Zeci de politiceni l-au salutat pe regele Mihai la "Garden Party"

Joi, 10 Mai 2012, ora 23:29
2990 citiri
Zeci de politiceni l-au salutat pe regele Mihai la "Garden Party"
Foto: Arhiva

Actuali si fosti ministri si zeci de politiceni din toate formatiunile politice au participat joi dupa-amiza la "Garden Party", eveniment organizat de Casa Regala a Romaniei la Palatul Elisabeta din Capitala.

Evenimentul a inceput cu salutul de la balcon al regelui Mihai I al Romaniei catre multimea adunata in curtea Palatului. Fostul suveran, alaturi de care au stat la balcon principesa Margareta si principele Radu, a fost aplaudat indelung de lumea venita sa sarbatoreasca Ziua Monarhiei. In curtea Palatului au fost amenajate zeci de corturi cu mancare si bautura, mese, banci si scaune, atmosfera fiind intretinuta de o orchestra.

Printre cei care au venit la Palatul Elisabeta se numara ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, ministrul Muncii, Mariana Campeanu si ministrul Finantelor, vicepremierul Florin Georgescu. Au mai fost prezenti la eveniment fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu (PNL), fostul ministru al Economiei, Codrut Seres (PC), fostul ministru de Interne, Cristian David (PNL) si fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu (PNL)

La ceremonii si-au facut aparitia si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, vicepresedintele PDL Theodor Paleologu, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu, liderul PNL sector 3, Florin Alexe, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, deputatul PNL Horea Uioreanu, Dan Cristian Popescu(PNL), presedintele Senatului PNL, Dinu Zamfirescu.

Printre cei care au ales sa fie prezent cateva momente la evenimentul organizat de Casa Regala au fost si solistul trupei rock Iris, Cristian Minculescu, celebrul canoist roman Ivan Patzaichin, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si analistul politic Valentin Stan.

Au mai participat prelati, profesori, academicieni, diplomati, dar si simpli cetateni, precum participantii la Maratonul Regal. Momentul cel mai gustat de multime a fost un spectacol aviatic, realizat in cinstea fostului severan Mihai I de trei aviatori care ulterior au dat autografe si au facut poze cu cei impresionati de spectacolul oferit. La capitolul poze, foarte solicitat a fost si Sorin Oprescu, care pana la iesire a fost in permanenta rugat sa accepte o fotografie cu cei veniti la Ziua Monarhiei. Cele mai mari cozi au fost insa la mancare, prajituri si bautura.

In curtea Palatului Elisabeta s-a vorbit joi dupa-amiaza, pret de aproximativ doua ore, in romana, engleza, franceza, germana, italiana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Rege Mihai ministri, #rege Mihai Garden Party, #regele Mihai Palatul Elisabeta , #Casa Regala