Paul de Romania: Sper ca nu va veni Radu Duda sa vorbeasca in numele Regelui

Miercuri, 12 Octombrie 2011, ora 20:35
5717 citiri
Paul de Romania: Sper ca nu va veni Radu Duda sa vorbeasca in numele Regelui
Foto: napocanews.ro

Paul de Romania l-a criticat miercuri pe principele Duda, considerand ca acesta o lasa in umbra pe principesa Margareta si preia mesajele Casei Regale, fiind si cel care ia de fapt deciziile.

In cadrul unui interviu la Realitatea.net, Paul de Romania a fost intrebat, pornind de la afirmatiile presedintelui Traian Basescu, despre abdicarea regelui Mihai. "Eu nu vreau sa intram in ce a spus presedintele Basescu, a spus un motiv al lui. Dar abdicarea este clar ca a fost negociat, ca nu a plecat... Sunt evidente, presa internationala atunci, toata a stiut ca a plecat cu sase vagoane pline cu tablouri, cu avere, exista si un film in care se vede tren care pleaca de la Sinaia, e cunoscut", a afirmat el, adaugand insa cu nu doreste sa-l judece pe rege.

Radu Duda vorveste tot timpul, vara mea Margareta este in umbra

In acelasi context, in discutie a fost abordat si subiectul sedintei solemne din Parlament la care va participa regele. "Pe moment, asta am vazut, ca tot timpul cand spune ca vine fostul rege Mihai, vine Radu Duda. Sper ca nu va veni Radu Duda sa vorbeasca in numele regelui in Parlament. Speram", a comentat ironic Paul de Romania.

"Tot timpul este Radu Duda care vorbeste, vara mea Margareta este in umbra, este pacat, nu e normal asta (...) Trebuie sa fii nascut print al Romaniei, nu sa fii facut un print intr-o republica", a adaugat el.

"Cu Radu Duda este foarte dificil sa faca ceva. El conduce toata familia, el face toate deciziile, am impresia. Da, absolut, apare peste tot el, e cel mai important, vad", a mai comentat Paul de Romania.

El considera si ca atunci cand va castiga procesele privind succesiunea, va fi capul Casei Regale. "Asta deranjeaza. E adevarat si ca Peles s-a dat ilegal, prin ordonanta de Guvern", a mai punctat Paul de Romania. In plus, acesta a comentat si subiectul unei posibile reinstaurari a monarhiei, precizand ca, cel putin din punct de vedere economic, nu este acum momentul unei abordari serioase, intrucat o schimbare de regim ar impune costuri foarte mari, chiar presupunand ca ar exista o vointa a cetatenilor in acest sens.

Ca nas, Traian Basescu este foarte dragut, se joaca cu micul print

Pe de alta parte, Paul de Romania s-a declarat onorat ca Traian Basescu a acceptat sa-i fie nas fiului sau. "E un om inteligent, stiu ce se spune, dar el e un om care spune ceva, e ceva. Am respect pentru presedintele Basescu", a adaugat el.

"A fost un gest frumos, nu m-am bagat in politica, dar ramanem prieteni si respect omul (...) A fost un act de prietenie. Probabil, presedintele Basescu a vrut sa puncteze adevarata istorie. A verificat, a vazut ca exista o prima linie de succesiune, a vazut ca am castigat procesul in Portugalia", a mai punctat Paul de Romania.

El a povestit si despre relatia cu seful statului. "Ca nas, e un om foarte dragut. Il vizitam, pentru motive de siguranta, la casa lui de langa lac. Si doamna Basescu mereu foarte draguta, tot timpul are un cadou pentru micul print. Cam la doua-trei saptamani il vizitam. Este o relatie foarte simpatica, ca un nas cum trebuie sa fie. El se joaca cu micul print, e un om simpatic. Fetele presedintelui nu sunt tot timpul acolo, dar la taierea motului, fetele au fost prezente acolo", a mai spus Paul de Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Printul Paul Radu Duda, #printul paul basescu, #Printul Paul Regele Mihai , #Radu Duda