Propaganda Kremlinului reacționează rudimentar, după ce Putin nu a fost invitat la funeraliile reginei Elisabeta: ”Această filmare o prezintă în anii de tinerețe” VIDEO

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 07:37
6423 citiri
Propaganda Kremlinului reacționează rudimentar, după ce Putin nu a fost invitat la funeraliile reginei Elisabeta: ”Această filmare o prezintă în anii de tinerețe” VIDEO
O femeie care aruncă mâncare unor copii, prezentată de televiziunile din Rusia ca fiind Regina Elisabeta FOTO Captură Video Twitter/ Julia Davis

O televiziune de știri din Rusia încearcă să o defăimeze pe Regina Elisabeta a II-a după ce niciun reprezentant al Kremlinului nu a fost invitat să participe la funeralii.

Mai exact, este rulat un videoclip alb-negru, în care apare o femeie îmbrăcată în alb, despre care prezentatoarea susține că ar fi Regina Elisabeta a II-a care aruncă mâncare pe jos copiilor săraci din Africa.

Julia Davis, o jurnalistă din America, susține că, în realitate, filmarea datează din 1899-1900, înainte ca Regina să se nască, și că filmarea nu are legătură cu Casa Regală.

„Ca să înțelegeți cum era Regina Elisabeta, această filmare o prezintă în anii ei de tinerețe și așa le dădea mâncare copiilor sclavilor din Africa. Doar uitați-vă la această bunătate, de parcă erau animale de la grădina zoologică. Această înregistrare video este reprezentativă pentru modul în care Occidentul și anglo-saxonii se comportă față de tot restul lumii”, a declarat prezentatoarea Olga Skabeieva de la Rossia-1.

Purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, a spus, joi, 15 septembrie, că Regatul Unit „a comis o blasfemie față de memoria Elisabetei a II-a” pentru că nu a invitat niciun reprezentant al statului rus la funeralii.

#Regina Elisabeta a II a, #propaganda rusa, #Rusia , #stiri Elisabeta a II-a