Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în doliu după decesul prietenei ei de-o viață. Lady Myra, condusă pe ultimul drum

Vineri, 05 August 2022, ora 21:23
4242 citiri
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în doliu după decesul prietenei ei de-o viață. Lady Myra, condusă pe ultimul drum
Regina Marii Britanii Ekisabeta a II-a în timpul unei ceremonii oficiale. FOTO: HM Queen Elizabeth II / Facebook

Casa Regală a Marii Britanii este în doliu, după ce Lady Myra – prietenă apropiată a reginei Elisabeta a II-a și verișoara prințului Philip – a murit la vârsta de 97 de ani.

Regina Elisabeta a II-a și Lady Myra au rămas bune prietene de-a lungul vieții, încă din copilărie. Regina și sora ei, prințesa Margaret, au participat la nunta lui Lady Myra cu maiorul David Butter în 1946.

Lady Myra a vorbit în cadrul unui interviu despre relația ei cu Maiestatea Sa, amintindu-și cum au luat lecții de înot împreună.

Lady Myra, care este și o verișoară a prințului Philip, a remarcat că regina avea un simț al umorului foarte bun, pe care l-a menținut toată viața.

Publicația People.com scrie că Elisabeta a II-a a Marii Britanii a suferit pierderea unor alte trei persoane apropiate, după decesul soțului ei, prințul Philip.

Decesul prințului Filip, o grea încercare pentru Regină

Soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a încetat din viaţă pe data de 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani.

Anunțul decesului prințului consort, care avea titlul de duce de Edinburgh, a fost făcut de casa regală britanică.

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, potrivit declarației Palatului Buckingham.

Prințul Philip a avut mai multe probleme de sănătate și a fost internat recent în spital, unde a petrecut o lună. Prințul a fost internat pe 16 februarie, după ce s-a simțit rău.

Ulterior a suferit o procedură pentru o afecțiune cardiacă pe care o avea. A petrecut 28 de nopți în spital, cea mai lungă perioadă de spitalizare din viața lui, potrivit BBC.

Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Jurnalistul BBC Jonathan Beale a declarat că următorul pachet de ajutor acordat Ucrainei de către Marea Britanie include bombe Paveway. Recent, astfel de arme au fost folosite împotriva...
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#Regina Elisabeta a II a, #Marea Britanie, #doliu, #prietena , #Marea Britanie
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
2775 citiri.condolences