Regina Elisabeta, în varianta ”Barbie”. Cât costă păpușa și de unde poate fi cumpărată

Joi, 21 Aprilie 2022, ora 14:58
1997 citiri
Regina Elisabeta, în varianta ”Barbie”. Cât costă păpușa și de unde poate fi cumpărată
Păpușa Barbie creată în onoarea Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este onorată la 96 de ani şi cu prilejul Jubileului de Platină, 70 de ani istorici pe tron, cu o păpuşă Barbie creată de Mattel, potrivit revistei People.

Inspirată de unul dintre cele mai emblematice apariţii ale ei, regina Elisabeta a II-a Barbie poartă o rochie elegantă de culoare fildeşului şi o panglică albastră împodobită cu decoraţiuni de ordine.

Aspectul ei regal este completat cu o tiara uimitoare - realizată după Tiara Fringe a Reginei Maria, pe care Regina Elizabeth a purtat-o ​​la nunta ei cu Prinţul Philip - şi accesorii asortate.

Istoricul şi profesorul Kate Williams, autoarea cărţii „Our Queen Elizabeth”, a spus: „Domnia reginei Elisabeta a II-a a avut un impact extraordinar, deţinând o poziţie pe care puţine femei o au. Cel mai longeviv monarh britanic care a domnit şi primul care a ajuns la un jubileu de platină, Regina s-a dedicat serviciului şi datoriei şi a văzut lumea schimbându-se nemăsurat. În 1952, când a ajuns pe tron, femeile nu au fost încurajate să muncească, iar politicienii şi-au exprimat îndoielile cu privire la o tânără femeie monarh - dar ea le-a arătat că se înşeală, şi-a dovedit că ea însăşi este un lider şi un diplomat. Pe măsură ce Majestatea Sa sărbătoreşte acest jubileu de hotar, este minunat să vezi o marcă emblematică precum Barbie împărtăşind impactul unor figuri feminine istorice importante ca lideri, creatori şi pionieri pentru noile generaţii”.

Seria Tribute Barbie a fost lansată anul trecut, prima păpuşă din colecţie aducându-i un omagiu actriţei emblematice Lucille Ball, al cărei geniu comic şi incredibila perspicacitate pentru afaceri au transformat-o într-o legendă a televiziunii.

Barbie Regina Elisabeta (75 de dolari) va fi disponibilă începând de joi pe Amazon, Walmart, Target şi Mattel.

Palatul Buckingham a anunţat un weekend de sărbători, între 2 şi 5 iunie, pentru a marca Jubileul de Platină al Reginei. Evenimentele vor include Trooping the Colour (festivităţile publice anuale pentru ziua de naştere a Reginei), aprinderea balizelor Platinum Jubilee, o slujbă de Ziua Recunoştinţei la Catedrala St. Paul, Derby-ul de la Epsom Downs, un concert live numit „Platinum Party at the Palace”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Regina Elisabeta, #Barbie, #papusa , #stiri internationale
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Bine, dar papusa nu seamana cu Regina. Now what ?