O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte de decolare

Duminica, 19 Mai 2024, ora 04:25
10380 citiri
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte de decolare
Pasageri în avion înainte de decolare FOTO Pixabay

O însoțitoare de zbor experimentată a dezvăluit de ce pasagerii nu ar trebui să adoarmă niciodată în avion înainte de decolare.

Ale Pedroza, care locuiește în Orlando, Florida, a recurs la TikTok pentru a-și împărtăși sfaturile cu cei 47,500 de urmăritori ai săi. Ea a dezvăluit "ce să nu faci în avion", inclusiv sfătuind călătorii să nu adoarmă înainte de a părăsi pista de decolare.

Zeci de urmăritori s-au grăbit să mărturisească în comentarii că sunt vinovați că au adormit devreme în călătoria lor.

În clipul care, până acum, a fost vizionat de peste 624,000 de ori, Ale nu pierde timpul și trece la subiect.

"Să vorbim despre lucrurile pe care nu ar trebui să le faci în avion - spuse de o însoțitoare de zbor."

"Primul sfat este să încerci să nu adormi înainte de decolare. Călătoria poate fi extenuantă și uneori vrei doar să te urci în avion și să adormi imediat.

Nu numai că nu este bine pentru urechile tale să adormi înainte de decolare, dar nu trebuie să uiți că rulajul este una dintre cele mai importante faze ale zborurilor.

Vrei să te asiguri că ești complet conștient și complet treaz în caz de urgență sau în cazul în care trebuie să evacuezi".

Ale, care are aproape 10 ani de activitate în industrie, nu s-a oprit aici cu sfaturile sale, adăugând: "Următorul este să nu vă consumați propriul alcool. Este împotriva relațiilor federale să vă consumați propriul alcool, deoarece trebuie să ne asigurăm că beți în mod responsabil.

Și dacă bei propriul alcool, nu putem urmări asta cu adevărat. Este o chestie federală, nu este o chestie a companiei aeriene."

Nu în ultimul rând, a concluzionat: "Unul dintre cele mai evidente este să nu te plimbi desculț pe nicio companie aeriană sau pe niciun avion.

Dacă decizi să-ți scoți pantofii în scaunul tău, e o altă poveste, dar nu mergeți în toaletă desculț.

Niciodată nu știi pe ce calci și podeaua nu este întotdeauna cea mai curată."

Unii urmăritori au recunoscut că au adormit înainte să fie în aer, scrie Dailymail.

O persoană a scris: "Omgggg adorm instantaneu... dar justific asta spunând că sunt o persoană care doarme foarte ușor și intestinele mele știu când să mă trezească."

O a doua persoană a adăugat: "Dacă nu adorm înainte de decolare, nu voi mai adormi deloc. Dar de obicei pot dormi pe tot parcursul zborului dacă adorm imediat cum mă așez haha."

Un alt comentator a spus: "Încerc să dorm înainte de decolare pentru că anxietatea mea este atât de mare în timpul decolării/aterizării."

Cineva a recunoscut: "Dorm cel mai bine înainte de decolare, mai ales în timpul rulajului."

Potrivit Travel + Leisure: "Este mai bine să rămâi treaz până după decolare din două motive: barotrauma urechii și siguranța evacuării."

"Barotrauma urechii, cunoscută și sub numele de ureche de avion, este stresul care se acumulează în urechea ta din cauza diferențelor de presiune aeriană între mediul înconjurător și urechea ta internă.

Acest dezechilibru poate determina timpanul să se umfle dureros.

"Există un al doilea motiv pentru care nu ar trebui să dormi în timpul decolării și aterizării, și acesta are legătură cu siguranța ta.

Dacă dormi când apare o urgență, ar putea dura ceva timp până când îți dai seama ce se întâmplă și reacționezi corespunzător, iar asta ar putea fi o problemă."

UPDATE Alertă cu bombă la bordul unui avion care a aterizat de urgență pe Otopeni. Aeronava, interzisă în Republica Moldova. Printre pasageri, oamenii lui Ilan Șor
UPDATE Alertă cu bombă la bordul unui avion care a aterizat de urgență pe Otopeni. Aeronava, interzisă în Republica Moldova. Printre pasageri, oamenii lui Ilan Șor
O alertă cu bombă a fost anunțată în legătură cu un avion care a decolat de la Erevan spre Chișinău. UPDATE ora 19:16 Aeronava companiei FlyOne a aterizat la Otopeni la ora 10:04....
Lucrul pe care nu ar trebui să îl forțezi niciodată pe copilul tău să îl spună. "A trebuit să muncească pentru a realiza că m-a dezamăgit profund"
Lucrul pe care nu ar trebui să îl forțezi niciodată pe copilul tău să îl spună. "A trebuit să muncească pentru a realiza că m-a dezamăgit profund"
Uneori este vorba de un alt copil la locul de joacă, de un prieten la o petrecere aniversară sau de un văr la o reuniune de familie. Adesea, este vorba de un frate sau o soră. Copilul dvs. mic,...
#reguli, #avion, #decolare, #adormire, #pasageri, #insotitoare zbor, #explicatii , #avion
  1. Zeci de soldați din Coreea de Nord au intrat în zona demilitarizată de la granița spre Sud. Mai mulți au fost răniți și uciși
  2. Jandarm, arestat preventiv după ce și-a violat partenera. Bărbatul a fost suspendat din funcție
  3. Două zile de foc pentru bucureșteni. Sunt așteptate temperaturi greu de suportat
  4. Polițist anchetat după ce a lovit cu mâna telefonul unei persoane care încerca să-l filmeze: "Ţi-am zis că nu ai voie" VIDEO
  5. Românii ar putea călători în SUA fără viză până la finalul anului. Ambasador: "Suntem pe ultima sută de metri"
  6. Câți bani a câștigat Babasha de la concertul Coldplay. „Vă jur cu mâna pe inimă!” VIDEO
  7. Ucrainenii au lovit în forță cu drone. Mai multe depozite petroliere sunt în flăcări în regiunea rusă Rostov VIDEO
  8. Mark Rutte mai face un pas spre șefia NATO. Se declară „prudent optimist” după ce a discutat cu principalul opozant al candidaturii sale, Viktor Orban
  9. Pericol de catastrofă, pe fondul războiului din Ucraina. Specialiștii trag semnalul de alarmă cu privire la situația din Marea Neagră
  10. Momentul în care 20 de hoți intră într-un magazin de bijuterii și în câteva minute “rad” tot VIDEO