3 lucruri pe care să nu le faci niciodată la serviciu. "Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri"

Vineri, 23 Februarie 2024, ora 04:25
9151 citiri
3 lucruri pe care să nu le faci niciodată la serviciu. "Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri"
Angajat la birou timpul programului FOTO / Pexels

O directoare de resurse umane a relatat care sunt lucrurile pe care niciodată nu le face la locul de muncă.

Valerie Rodriguez lucrează cu lideri seniori pentru a asigura respectarea tuturor aspectelor legate de resurse umane.

"Fac totul: îndrum liderii, stimulez implicarea, cresc moralul echipei și multe altele", a spus aceasta pentru Business Insider.

"Când vine vorba de resurse umane, oamenii sunt de obicei curioși cum să iasă în evidență la locul de muncă. La capitolul aceasta, aș spune să depășiți așteptările, să găsiți modalități de a fi creativi și să veniți la masă cu soluții, nu doar cu probleme. Dar în afara de ceea ce ar trebui să faci, există și lucruri pe care nu ar trebui să le faci", a precizat Valerie Rodriguez.

"După 10 ani de experiență în resurse umane, iată trei lucruri pe care niciodată nu le-aș face la locul de muncă."

Nu spune prea multe despre viața personală

"Punctul principal pe care îl susțin este să nu împărtășești prea multe detalii la locul de muncă. Este ușor să te simți confortabil cu colegii tăi. Până la urmă, petreci opt ore pe zi cu ei, dacă nu chiar mai mult. Chiar și pentru cei care lucrează remote, în funcție de rol, există încă o conexiune semnificativă cu colegii, dar este important să-ți amintești că aceștia nu sunt automat prietenii tăi.

Să spui prea multe la locul de muncă adesea face mai mult rău decât bine, deoarece le permite oamenilor să facă presupuneri sau să ia decizii în locul tău; chiar dacă provine dintr-un fel de grijă, nu este o idee bună.

De exemplu, fără să acord prea multă importanță, am povestit odată unui coleg despre problemele pe care le aveam cu mașina mea. Apoi, câteva luni mai târziu, a apărut o oportunitate pentru mine de a prelua un volum mai mare de muncă, fiind nevoie să conduc către diferite locații.

Când managerul meu a vorbit cu mine, a menționat că a auzit despre problemele mele cu mașina și a exprimat îngrijorare în legătură cu posibilitatea de a rămâne "blocată". Ca rezultat, oportunitatea de job nu mi-a fost oferită. M-am simțit dezamăgită. Mi-am dat seama că nu ar trebui să împărtășesc aspecte din viața mea personală cu cei cu care lucrez, deoarece le oferă oamenilor oportunitatea să se implice și să ia decizii în locul meu."

Nu fi prea modest

"Am învățat să nu fiu prea modestă când vine vorba de locul de muncă. Nu vreau să spun că cineva ar trebui să fie arogant, să creadă că este mai bun decât toți ceilalți sau să fie nepoliticos; nici asta nu te va duce prea departe. Cred că poți fi amabil și empatic, dar în același timp, nu ar trebui să lași oamenii să calce pe tine și nu ar trebui să te plasezi pe ultimul loc în comparație cu ceilalți.

În rolul meu de la resurse umane, am observat că oamenii de succes tind să fie foarte deschiși despre realizările lor și mai vocali, în timp ce persoanele extrem de modeste nu vorbesc la fel de mult despre realizările lor sau nu se susțin la fel de mult.

Ca rezultat, este mai ușor pentru ei să fie omiși pentru promovări și să treacă neobservați. În trecut, credeam cu tărie că munca mea va vorbi de la sine, dar am învățat ulterior că, dacă nu te susții tu pe tine însuți, nimeni altcineva nu o va face."

Nu sta prea mult la petreceri

"Ca cineva care a lucrat în resurse umane, am avut un rol în organizarea evenimentelor la care am trebuit să rămân până la sfârșit sau să apar doar când pot.

Ca rezultat, am observat că statul prea mult la evenimentele companiei aduce mai multe aspecte negative decât pozitive. Uneori, este vorba de alcool - oamenii încep să bea, iar lucrurile scapă de sub control.

Alteori, oamenii pot fi complet treji, dar iau decizii proaste pentru că se află în preajma colegilor, dar într-un mediu diferit față de birou. Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri. Personal, prefer să fiu precaută și de obicei nu rămân mai mult de o oră sau două, cu excepția cazului în care este necesar.

Chiar dacă tu ești bine și nu te implici în nimic rău, dacă vezi ceva, există șanse ca departamentul de resurse umane sau departamentul juridic să vină să-ți bată la ușă.

Treci pe acolo, stai ceva timp la petrecere și arată-ți fața, dar să rămâi mai mult de câteva ore nu are întotdeauna un scop bun".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
Iranul înăsprește măsurile împotriva persoanelor care nu respectă codul vestimentar islamic
Iranul înăsprește măsurile împotriva persoanelor care nu respectă codul vestimentar islamic
Iranul a anunțat va înăspri măsurile împotriva persoanelor care nu respectă codul vestimentar islamic, unul foarte strict, informează miercuri, 10 aprilie, dpa. Miercuri, la sfârşitul...
#reguli, #loc de munca, #comportament, #petreceri, #zvonuri, #modestie, #promovare , #stiri sociale