7 reguli care te ajută să cunoști și să te căsătorești cu milionari. "Nu este nimic în neregulă să te întâlnești pentru bani"

Duminica, 19 Februarie 2023, ora 03:30
5751 citiri
7 reguli care te ajută să cunoști și să te căsătorești cu milionari. "Nu este nimic în neregulă să te întâlnești pentru bani"
Nuntă organizată pe plaja FOTO Unsplash

Amy Andersen, în calitate de „Cupidon din Silicon Valley”, a ajutat mii de oameni să găsească relații pe termen lung. Mulți dintre clienții săi sunt înstăriți, iar VIP-urile sunt taxate cu sute de mii de dolari pentru astfel de servicii, după cum a relatat aceasta într-un articol pe cnbc.com.

"Nu este nimic în neregulă să te întâlnești pentru bani. Mulți oameni pe care îi cunosc nu se supără dacă cineva îi admiră pentru banii lor, mai ales dacă au muncit din greu pentru asta.

Dacă crezi că sună ca ceva din anii 1950, să știi că aproximativ o treime dintre clienții mei bogați sunt femei care caută dragoste, indiferent de valoarea netă a pețitorului lor."

Amy Andersen a enumerat 7 reguli pentru a avea o astfel de relație.

1. Trebuie să ai propriile realizări

Nu vorbesc despre un cont bancar masiv, ci despre ceva ce ai făcut pe cont propriu, cum ar fi o carieră sau ceva de care ești mândru, un obiectiv personal pe care l-ai atins.

Arată că ai propriile preocupări și motivații și că nu cauți un partener doar pentru avere. În plus, este atractiv să ai planuri mari și să faci lucrurile să se întâmple pentru tine.

2. Fii pregătit să semnezi un acord de confidențialitate

Clienții mei solicită ca toate potrivirile potențiale să semneze acorduri de confidențialitate înainte de a se întâlni. Acest lucru le permite să împărtășească mai multe despre ei înșiși la întâlniri.

Odată ce un cuplu intră în etapa serioasă „de logodnă” a relației lor, de obicei are loc discuția prenupțială.

3. E necesar să fii discret

Cei mai înstăriți oameni prețuiesc intimitatea și tind să mențină un stil de viață care să le permită să nu atragă prea multă atenție.

Uneori, va trebui să fii discret, să-ți abandonezi conturile de socializare și să nu evidențiezi stilul de viață pe care ți-l oferă banii lor.

Dacă numărul de urmăritori și a fi o carte deschisă online sunt importante pentru tine, este posibil ca o relație cu unul dintre acești VIP-uri să nu fie pentru tine.

4. Să ai propria ta viață personală

Cele mai bune relații sunt între doi oameni care orbitează unul în jurul celuilalt. Fiecare își face treaba lui, are propria viață și nu depind unul de celălalt pentru a fi fericiți.

Înainte de a întâlni un potențial partener, ar trebui să ai deja o sursă de satisfacție personală. Concentrează-te pe prieteniile tale, relațiile tale de familie și relația cu tine.

5. Fii flexibil

Mulți oameni bogați au vieți complexe - divorțuri, situații financiare dificile, tranzacții de afaceri stresante, relații complicate cu copiii lor și o mulțime de drame.

Fii pregătit pentru modificări de ultimă oră a planurilor și programe aglomerate. În esență, veți avea nevoie de o tonă de forță interioară și de un cerc social de încredere pentru a îndura momente dificile.

6. Rămâi cu picioarele pe pământ

Păstrați accent pe relația voastră și departe de avantajele noilor voastre experiențe. Nu te speria când îți prezintă un prieten celebru.

Acest lucru nu numai că te face mai atractiv pentru partenerul tău, dar îți menține mintea limpede și te ajută să decizi dacă relația este sau nu potrivită pentru tine.

7. Încheie un acord prenupțial

Nu toate căsătoriile sunt construite pentru a dura. Rețineți că divorțul are un cost financiar enorm. O parte din acesta îl reprezintă onorariile avocatului, pe care le puteți evita prin mediere sau colaborare în cadrul propriului acord de divorț.

A avea un prenupțial te poate proteja dacă decideți să puneți capăt lucrurilor. De asemenea, poate ajuta la prevenirea divorțului prin aplicarea unor aranjamente de investiții reciproce care vă întăresc și vă păstrează căsătoria.

Amy Andersen, alias „Cupidonul din Silicon Valley”, este apreciată la nivel internațional. În calitate de fondatoare a Linx Dating, ea a petrecut 20 de ani lucrând cu bărbați și femei din San Francisco Bay Area și nu numai.

Liderul Hamas merge la Teheran pentru a doua oară de la începerea războiului din Gaza. Iranul a sprijinit eforturile grupării împotriva Israelului
Liderul Hamas merge la Teheran pentru a doua oară de la începerea războiului din Gaza. Iranul a sprijinit eforturile grupării împotriva Israelului
Liderul Hamas, Ismail Haniyeh, se va deplasa marţi la Teheran pentru a se întâlni cu oficiali iranieni, la o zi după ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat o rezoluţie care cere o...
Premierul Japoniei a cerut o întâlnire cu Kim Jong Un. „Discuţii la nivel înalt pentru a rezolva disputele”
Premierul Japoniei a cerut o întâlnire cu Kim Jong Un. „Discuţii la nivel înalt pentru a rezolva disputele”
Fumio Kishida, premierul Japoniei a cerut o reuniune cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, a declarat luni, 25 martie, influenta soră a acestuia din urmă, care a precizat însă că întâlnirea...
#reguli, #intalnire, #bogati, #casatorie , #stiri magazin