Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Modul controversat prin care o femeie și-a salvat relația: "Știu că este cam dur pentru unii dintre voi, dar el este inginer"

Sambata, 25 Februarie 2023, ora 15:43
9537 citiri
Modul controversat prin care o femeie și-a salvat relația: "Știu că este cam dur pentru unii dintre voi, dar el este inginer"
Cuplu de tineri FOTO Pixabay

O femeie a stârnit o controversă pe rețelele de socializare după ce a împărtășit felul aparte în care și-a salvat relația.

Aceasta a dezvăluit că și-a provocat iubitul cu un "plan de îmbunătățire a performanței" pentru a le salva relația.

Nadeen Hui a împărtășit la începutul acestei săptămâni pe TikTok că și-a „pus iubitul în probe” la începutul relației lor, când se confruntau cu „o mulțime de probleme”.

„În cele din urmă, am simțit că nu suntem compatibili, deși ne iubim mult unul pe celălalt”, a spus ea în clip, care a fost vizionat de peste 357.000 de oameni.

„Ca ultimă soluție, am decis să facem un plan de îmbunătățire a performanței. Pentru cei dintre voi care nu lucrează în tehnologie, un plan de îmbunătățire a performanței (PIP) ... este ceea puteți încerca atunci când sunteți pe cale să fiți concediați.

Știu că este cam dur pentru unii dintre voi, dar el este inginer și uneori este foarte greu să comunici cu el fără a folosi ceva ce poate identifica. În plus, i-a cam plăcut.”

Hui a continuat explicând că cuplul avea „o notă comună cu sarcinile zilnice și săptămânale pe care trebuia să le facă și un set de lucruri la care el trebuia să lucreze și a ieșit foarte bine”.

Cei doi continuă să folosească un sistem similar pentru „treburile casnice” și „lucrurile de care este responsabil”.

„Ca orice trebuie făcut, doar îl adaug pe o tablă și el va face – dar dacă îi spun doar, va uita de asta”, a spus Hui.

De asemenea, facem retrospective săptămânale în care ne verificăm unul cu celălalt la sfârșitul fiecărei săptămâni pentru a vedea cum ne descurcăm și partea asta este preferata mea.”

În legenda videoclipului, Hui a intrat în mai multe detalii despre motivul pentru care ea și iubitul ei au găsit atât de utilă folosirea unui plan de îmbunătățire a performanței.

„Am început să trăim împreună foarte devreme, așa că am văzut foarte repede toate obiceiurile și stilurile de viață ale celuilalt”, a scris ea.

„Și sincer cred că a funcționat mai bine în acest fel, deoarece am putea decide dacă vrem de fapt să lucrăm la aceste obiceiuri de viață împreună sau să ne despărțim.

Dar în cele din urmă, am decis că vrem să rămânem împreună, iar aceste schimbări în stilul de viață au fost în bine, așa că de ce să nu o facem?”

Cu toate acestea, în comentarii, nu toată lumea a fost cucerită de metoda de salvare a relațiilor propusă de Hui.

„Totuși, aș prefera să nu fiu managerul cuiva sau să nu atribui sarcini”, a spus o femeie, adăugând: „Dacă a existat o listă de sarcini reciproce, sigur. Poate că pentru unele cupluri funcționează. ”

„El face la fel pentru tine?” s-a întrebat altul. „Este important ca fiecare dintre voi să devină mai bun”

Unii au spus că nu ar dori să implementeze sistemul pentru că „nu pot fi manager de proiect la locul de muncă și nici în viața mea personală”.

Dar alții au fost de acord cu sistemul lui Hui.

"Îmi place asta!! O să-l încerc cu partenerul meu, mulțumesc!” a scris cineva.

„Acesta este un mod foarte frumos de a comunica în loc să țipi unul la altul”, a fost de acord un al doilea, scrie news.com.au.

Aproximativ 100 de balene au eșuat în Australia. Multe au murit deja, iar pentru celelalte se fac eforturi disperate să fie salvate
Aproximativ 100 de balene au eșuat în Australia. Multe au murit deja, iar pentru celelalte se fac eforturi disperate să fie salvate
Aproximativ 100 de balene-pilot au eşuat joi în largul coastelor statului Australia de Vest, au anunţat autorităţile locale, transmit agenţiile dpa şi Reuters. Departamentul pentru de...
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
#relatie, #metoda, #salvare, #cuplu, #sarcini , #stiri magazin