Cum te poți relaxa după o zi încărcată de activități?

Advertorial
Marti, 07 Decembrie 2021, ora 16:48
4066 citiri
Cum te poți relaxa după o zi încărcată de activități?
relaxare FOTO: freepik.com

Tot mai prezent în viața noastră cotidiană, generând efecte negative asupra întregului organism este stresul. El este privit ca o problemă frecvent întâlnită în viața omului modern, fiind generat în mare parte de stilul de viață abordat și mediul haotic și marcat de incertitudini în care trăim.

Însă, maniera în care răspundem stresului depinde strict de experiența căpătată și capacitatea noastră de a gestiona orice activitate ce poate genera efecte atât la nivel fizic, cât și psihic sau spiritual (spre exemplu, supraîncărcarea la job, situații conflictuale în familie, probleme de natură medicală etc.)

Astăzi, încercăm să ne adaptăm contextului pandemic în care ne aflăm, însă toate schimbările apărute în societate ne-au afectat modul de a trăi și de a relaționa cu cei din jur.

Viața agitată de astăzi și sarcinile profesionale cotidiene suprasolicită sistemul nostru, reușind cu greu să gestionăm stresul zilnic acumulat. Însă, în momentul de față avem acces la numeroase mijloace prin care putem elimina disconfortul psihic și tensiunea acumulată în timpul zilei.

O modalitate eficientă prin care putem echilibra sănătatea minții și a corpului constă în utilizarea unor uleiuri esentiale (fiind extrase din plante aromatice), ele generând efecte pozitive asupra stării noastre de spirit. Mai mult decât atât, uleiurile esențiale sunt special create pentru a oferi o stare de bine, reușind cu succes să consolideze sănătatea și să îmbunătățească semnificativ calitatea vieții.

Uleiurile esențiale doTERRA susțin relaxarea și starea de bine

Când vorbim despre remedii naturale, cele mai cunoscute sunt fără îndoială, uleiurile esențiale. În vederea diminuării stresului și obținerea unei stări de calm și compasiune, foarte multe persoane și-au îndreptat atenția către uleiurile esențiale doTERRA, ele fiind în prezent cele mai apreciate uleiuri datorită beneficiilor pe care le conferă întregului organism.

Compania doTERRA pune la dispoziție numeroase variante de uleiuri care să te ajute în gestionarea eficientă a stresului, printre care:

  • Setul de uleiuri esențiale pentru Yoga - este alcătuit din 3 uleiuri esențiale create de doTERRA (Anchor, Align, Arise) menite să îmbunătățească capacitatea cognitivă și emoțională. Mai precis, ele ajută trupul și mintea să se relaxeze și să elimine treptat energia negativă acumulată în timpul sesiunilor de yoga, îmbunătățind considerabil și flexibilitatea corpului;
  • Home Essentials Kit - este un kit cu difuzor ce conține numeroase uleiuri esențiale (Lavandă, Lămâie, Melaleucă, Mentă piperată etc.). Acestea sunt un real sprijin pentru organism, prin prisma efectelor pozitive generate asupra imunității, respirației, digestiei și în multe alte aspecte. De asemenea, după o zi încărcată de activități sau după efort fizic prelungit, acest kit include uleiuri esențiale perfecte pentru un masaj liniștitor, care să te relaxeze și să calmeze emoțiile anxioase.
  • Blendurile Adaptiv - este o combinație de uleiuri esențiale (Lavandă, Neroli, Magnolie, Mentă creață etc) cu rol de calmare a emoțiilor de neliniște și a tensiunii adunate după o zi încărcată de activități. Totodată, acest amestec contribuie la energizarea corpului și diminuarea considerabilă a stresului, într-un mod natural.

Concluzii

Stresul este un fenomen tot mai întâlnit în societatea modernă, fapt pentru care numeroase persoane întâmpină dificultăți pe fondul efectelor negative pe care le are acest factor asupra întregului organism.

Astfel, pentru a restabili nivelul de energie și a obține o stare de bine la nivel fizic, psihic și emoțional, foarte mulți oameni utilizează uleiurile esențiale doTERRA. Acestea sunt cunoscute și iubite pentru efectul terapeutic asupra organismului uman, fiind 100% naturale, promovând sănătatea corpului și a minții.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#relaxare, #zi plina, #moduri de relaxare , #stiri life style