Relu Fenechiu: Lui Basescu pare sa-i fi venit mintea la cap

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 21:30
2168 citiri
Relu Fenechiu: Lui Basescu pare sa-i fi venit mintea la cap

Presedintelui Traian Basescu "pare sa-i fi venit mintea la cap" dupa ce, "in cel de-al douasprezecelea ceas", a fost de acord cu amanarea majorarii salariilor profesorilor, a apreciat, joi, deputatul PNL Relu Fenechiu.

"Cu toate ca ar fi fost mult mai demn din partea domnului Traian Basescu sa refuze tentatia populista de a promulga legea majorarii cu 50% a salariilor profesorilor, este bine ca in ultimul moment acestuia i-a venit mintea la cap", a declarat Fenechiu.

"Fie si in cel de-al douasprezecelea ceas, domnul Traian Basescu este de acord cu amanarea cresterilor salariilor profesorilor", considera Fenechiu.

Totodata, liberalul a adaugat ca PNL saluta "atitudinea domnului presedinte de a cere sindicatelor sa stopeze protestele si sa-si tempereze revendicarile salariale pe care economia nu le poate sustine".

Basescu i-a dat peste nas lui Boc

In opinia lui Relu Fenechiu, seful statului "i-a dat peste nas" liderului PD-L Emil Boc prin anularea criticilor la adresa Guvernuliu in legatura cu salariile.

"Prin ultimele sale declaratii domnul presedinte ii da peste nas adjunctului Emil Boc, demontand elucubratiile acestuia si ale PD-L si anuland criticile la adresa Guvernului, pe tema salariilor, a adaugat liberalul.

Presedintele Traian Basescu a facut joi un apel la sindicate sa isi amane protestele pana dupa alegeri.

"As face un apel la centralele sindicale, pe care as fi gata sa il dublez cu discutii, nu cu angajamente, pentru ca nu sunt Guvern", a anuntat presedintele, care a subliniat ca le garanteaza sindicalistilor ca viitorul Guvern va face "reforma contra bani", cerandu-le sa renunte la proteste pentru ca vor afecta alegerile care au loc o data la 4 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima țară europeană care a legalizat schimbarea sexului reduce vârsta de la care se poate face intervenția la 16 ani
Prima țară europeană care a legalizat schimbarea sexului reduce vârsta de la care se poate face intervenția la 16 ani
Parlamentul Suediei a adoptat o lege care reduce vârsta minimă pentru schimbarea legală a sexului de la 18 la 16 ani şi facilitează accesul la intervenţii chirurgicale. Legea a fost...
Violența domestică a devenit infracțiune în Kazahstan. Ce pedepse riscă agresorii
Violența domestică a devenit infracțiune în Kazahstan. Ce pedepse riscă agresorii
Violenţa domestică împotriva femeilor şi a copiilor a devenit infracţiune în Kazahstan, după ce preşedintele Kasîm-Jomart Tokaiev a semnat luni o nouă lege, relatează marţi, 16 aprilie,...
#Relu Fenechiu, #Traian Basescu, #salarii, #minte, #cap, #lege, #sindicalisti , #deputat