Presedintele care ar calca pe cadavre (Opinii)

Sambata, 13 Iulie 2013, ora 18:57
8314 citiri
Presedintele care ar calca pe cadavre (Opinii)

O spun deschis cei din presa sau din Opozitie, o recunosc, neoficial, cam toti uselistii. Numirea lui Relu Fenechiu in Guvern a fost o mare greseala. Iar vinovatul numarul 1 se numeste Crin Antonescu.

Daca mai era nevoie, ni s-a confirmat ca liderul PNL nu tine seama de nimeni si de nimic, nici macar de Justitie, cand e vorba sa-si atinga scopurile. Iar omul asta vrea sa fie presedintele Romaniei.

Crin Antonescu stia foarte bine cine e Relu Fenechiu. Ii stia afacerile dubioase, fiindu-i coleg de atatia ani, stia bine "Afacerea Transformatorul" si mai stia ca Fenechiu risca ani grei de inchisoare. Era aproape sigur, dat fiind ca omul fusese deja trimis in judecata in momentul in care intrase, sustinut puternic de Antonescu, in Guvern.

Practic, vorbim de un om suspectat, cu probe clare, ca a furat statul. N-o spun eu, ci magistratii. Lui Crin Antonescu nu i-a pasat de asta, cum nu i-a pasat ca lucrul asta ne-a adus bile negre in raportul Comisiei Europene pe Justitie si situatii jenante in raporturile cu tarile occidentale.

Si cum, in general, lui Crin Antonescu nu-i pasa. Liderul PNL da impresia ca ar pune orice penal, orice puscariabil ca Fenechiu sau Becali, orice dubios, orice incompetent precum Marga, in orice functie, pentru a-si spori puterea in PNL si sansele de a ajunge presedintele Romaniei.

Asta conteaza pentru el. Uitati-va la oamenii cu care s-a inconjurat! O mare parte din ei sunt fie trimisi in judecata, fie incompatibili, fie suspectati ca au dat tunuri. Ganditi-va ca Dan Voiculescu, securist dovedit si smecher care tepuieste statul si fuge de Justitie, e aliatul numarul unu al lui Antonescu.

L-a sustinut el Antonescu pe Gigi Becali, n-ar trebui sa ne miram ca l-a sustinut pe Fenechiu, care ii e superior primului. Ca si in cazul Fenechiu, a tinut cu dintii de Becali, acum condamnat in trei dosare, stiind cine e omul, ce mizerie de aparitie publica are, cum insulta el bunul simt si cum e specializat in a da tunuri statului.

Nu conteaza! Avea bani si era dispus sa pompeze zeci de milioane de euro - citez chiar din Becali - in campania lui Crin Antonescu. Omul care nu vad a avea vreun principiu sanatos de care sa se tina, in afara principiului ca trebuie sa calci pe cadavre pentru a-ti atinge scopul.

Desigur, nu-l putem uita nici pe Victor Ponta, premierul care, la urma urmei, l-a acceptat pe Fenechiu in guvernul sau. Desi Ponta are circumstante atenuante si chiar Antonescu marturisea ca acesta s-a opus cooptarii lui Fenechiu in prima faza, premierul trebuia sa se opuna pana la capat. A ales sa-si multumeasca aliatul, in dauna Justitiei si a intereselor externe ale tarii.

Poate va fi mai tare cu alta ocazie. Pentru ca Antonescu nu se va opri din a sustine pe oricine, oricat de patat ar fi, pentru ce-l intereseaza. E bine de retinut. Nu de alta, dar omul asta are sanse mari de a ne fi presedinte, peste un an si un pic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu Relu Fenechiu, #Antonescu sustinere Fenechiu, #Relu Fenechiu condamnare , #inchisoare