Antonescu sare in apararea lui Fenechiu: PNL isi mentine sprijinul pentru ministrul Transporturilor

Duminica, 16 Iunie 2013, ora 13:36
2075 citiri
Antonescu sare in apararea lui Fenechiu: PNL isi mentine sprijinul pentru ministrul Transporturilor
Foto: Arhiva

Dupa ce Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta l-a asigurat ca va rezolva "problema Fenechiu" din MCV, ministrul Transporturilor a comentat ca presedintele "vorbeste despre schimbarea sa din Guvern de luni de zile, dar ca premierul a dat declaratii clare".

"Nu este treaba mea, eu imi fac treaba. Cred ca reprezint o problema pentru presedinte si atat. Comisarii europeni deblocheaza fonduri europene pe programul operational Transporturi si in tara vin patru miliarde de euro", a mai spus Relu Fenechiu pentru Gandul.

Potrivit acestuia, criticile presedintelui nu tin de raportul MCV sau de integrarea in Schengen.

"Lui Traian Basescu nu ii place ce am gasit in minister. Ar fi vrut sa fie ministri care sa nu caute nimic din trecutul Ministerului, a celor care s-au perindat in fruntea ministerului", a spus ministrul Transporturilor.

De asemenea, presedintele Crin Antonescu a declarat pentru publicatia citata ca nu a avut nicio o discutie in ultimele saptamani despre ministrul Relu Fenechiu.

"PNL isi mentine sprijinul pentru ministrul Relu Fenechiu. Nu a existat nicio discutie cu premierul pe acest subiect", a precizat Crin Antonescu.

Traian Basescu a declarat ca a primit asigurari din partea premierului Victor Ponta ca va rezolva problema MCV a prezentei in Guvern a ministrului Transporturilor Relu Fenechiu.

Basescu: Ponta m-a asigurat ca va rezolva "problema Fenechiu" din MCV

"(...) Premierul trebuie sa rezolve si problema legata de MCV si sa aiba grija sa nu creeze un moment de instabilitate politica ce ne-ar costa infinit mai mult", a spus Basescu duminica, la Pro TV, precizand ca Victor Ponta l-a asigurat "ca va fi rezolvat acest lucru".

#Fenechiu Basescu schimbare Guvern, #Basescu Fenechiu MCV , #ministrul Transporturilor