Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fenechiu: Banii au intrat in conturile CFR Calatori

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 10:48
2775 citiri
Fenechiu: Banii au intrat in conturile CFR Calatori
Foto: Antena 3

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anuntat ca banii de salarii au intrat in contul CFR Calatori, dupa ce angajatii au declansat o greva spontana, miercuri dimineata, intre orele 7.00 si 9.00.

"Banii de salarii au intrat in contul CFR Calatori, urmeaza ca CFR Calatori sa pleateasca regionalelor. Cel tarziu maine dimineata, toti angajatii isi vor primi salariile. Asta nu inseamna ca nu voi face o analiza sa vad cine e vinovat", a declarat Fenechiu, intr-o conferinta de presa, dupa intalnirea cu sindicalistii.

Intre timp, in Brasov, 200 de angajati ai CFR, in special mecanici de tren, au refuzat sa reinceapa activitatea la ora 9.00 si au spus ca nu vor sa faca acest lucru pana nu isi primesc banii.

De asemenea, liderul Federatiei Reparatorilor de Locomotiva Calatori din Brasov, Emilian Bunescu, a spus ca aproximativ o mie de angajati inca protesteaza, potrivit Antena 3.

Protestul spontan de la CFR s-a incheiat - trenurile au plecat din statii

Pe langa intarzierea la plata salariilor pe luna decembrie, angajatii sunt nemultumiti si de probleme cum ar fi furturile din infrastructura feroviara, dar si orele suplimentare neplatite.

Fenechiu: Cei vinovati de greva CFR vor pleca acasa

Miercuri dimineata, ministrul Transporturilor a precizat ca persoanele care vor fi gasite responsabile de intarzierea platii salariilor, principala cauza a grevei, vor fi date afara.

Protestul angajatilor CFR a afectat 89 de trenuri din sase regionale, existand intarzieri de 120 de minute.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#greva CFR Calatori, #bani cont CFR Calatori, #plata salarii CFR, #Relu Fenechiu greva CFR , #ministrul Transporturilor