Fenechiu: Sincer, ma uit in ochii lui Mazare si astept sa isi ceara scuze (Video)

Joi, 28 Martie 2013, ora 16:52
2911 citiri
Fenechiu: Sincer, ma uit in ochii lui Mazare si astept sa isi ceara scuze (Video)
Foto: Arhiva

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu (PNL) asteapta scuze de la Radu Mazare (PSD) pe tema trecerii Portului Constanta la primaria din oras, in contextul in care au avut o intalnire in care i-a spus primarului Constantei ca portul ar trebui sa ramana in coordonarea Transporturilor.

"Sincer, ma uit in ochii lui Radu Mazare si as astepta sa isi ceara scuze, daca el ma respecta asa cum il respect si eu, ca un om politic. Pentru ca da, Radu Mazare a venit sa avem o discutie barbateasca si oficiala despre Portul Constanta.

I-am spus ca parerea mea este ca Portul Constanta, fiind de importanta strategica, trebuie sa ramana in coordonarea Ministerului Transporturilor, si asta este parerea mea. Este o parere, nu pot avea decizie. Decizia este importanta, dupa parerea mea poate sa fie doar la Parlamentul Romaniei, printr-o lege", a spus Fenechiu, joi, la o intalnire cu presa.

Ministrul Transporturilor a aratat ca de fiecare data a afirmat ceea ce crede, iar din acest motiv a fost cateodata direct sau "prin spate" apostrofat sau contrazis de lideri politici sau de alta natura.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca este posibil ca Portul Constanta sa treaca de sub administrarea Ministerului Transporturilor sub cea a Primariei Constanta, asa cum de principiu se intampla si cu porturi mari din Europa, precum Rotterdam, dar cand si cum se va face transferul ramane de discutat.

Dragnea: Sunt convins ca Mazare nu-i va cere scuze lui Fenechiu

Pe de alta parte, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca este convins ca Mazare nu-i va cere scuze liberalului Relu Fenechiu, intrucat nu are pentru ce, el rugandu-i pe jurnalisti sa nu-l "bage" in disputa dintre moldoveni si constanteni pe tema portului Constanta.

Solicitat sa comenteze faptul ca ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, i-a cerut primarului Constantei, Radu Mazare, sa-i prezinte scuze, Dragnea a spus ca e convins ca Mazare nu o va face.

"Nu ma bagati pe mine intr-o disputa intre moldoveni si constanteni. Dar sunt convins ca Radu Mazare nu-si va cere scuze, ca nu stiu pentru ce...", a spus Dragnea.

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri seara ca ar fi riscant pentru angajamentele Romaniei cu NATO sau Exxon ca premierul sa accepte ca municipalitatea constanteana sa devina actionar majoritar la Portul Constanta, el afirmand ca primarul Radu Mazare "sta mai mult cu domnisoare dezbracate prin Mamaia".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Fenechiu asteapta scuze Mazare, #Fenechiu moldovean port Mazare , #ministrul Transporturilor