Ziare.com

Fenechiu: Boc plagiaza masurile liberale anticriza

Joi, 27 August 2009, ora 18:16

   

Fenechiu: Boc plagiaza masurile liberale anticriza
Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu sustine ca dupa 8 luni de la preluarea puterii, Coalitia PSD-PD-L si-a aratat incompententa iar cea mai buna dovada este ca a inceput sa implementeze initiativele PNL.

"Guvernul Boc trebuie sa raspunda in fata romanilor de ce timp de 8 luni nu a pus in aplicare masurile anticriza propuse de PNL, in conditiile in care astazi descoperim ca ele sunt plagiate si asumate de Executiv", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Fenechiu precizeaza ca se refera la masurile adoptate in sedinta din 26 august a Guvernului, printre care se afla si extinderea programului Rabla, pentru tractoare si alte utilaje, de la 1 ianuarie 2010 si pentru persoane juridice de la 1 septembrie 2009.

"Aceasta masura a facut obiectul unui proiect de act normativ pentru instituirea 'Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole', initiat spre sfarsitul guvernarii liberale. Proiectul avea ca scop diminuarea poluarii prin scoaterea din uz a tractoarelor si masinilor agricole vechi, cu nivel de poluare foarte ridicat, proprietate a persoanelor fizice si juridice romane.

Proiectul prevedea si acordarea catre persoanele fizice si juridice a sumei de 15.000 lei, o singura data, pentru casarea unui tractor sau a unei masini agricole cu o vechime de 12 ani. Propunerea a fost respinsa de majoritatea PSD PD-L in martie 2009, dar copiata si adoptata de Coalitie in august, acelasi an", se arata in comunicatul citat.

"Solicit premierului Boc sa isi ceara scuze public romanilor pentru grava situatie in care a dus economia tarii si sa-si dea demisia pentru incompetenta sa, care afecteaza viata a milioane de familii", conchide liderul liberal.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 625 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fratilor, Boc implementeaza, nu plagiaza. Era si timpul, ca prea multe vorbe si putine fapte.

Vreti sa spuneti ca aveti brevetul de inventie al masurilor anticriza PNL? Haida - de, ati copiat si vor pe altii. De ce nu le-ati aplicat voi, pana n-ati plecat de la guvernare?
Deunazi se lauda prezidentiabilul PSD cu masurile lui, copiate de la italieni. Copiatul, incepand de pe bancile scolii, e sport national. Intrebarea e, cine-i campion?

 

Veneau prin ..vocea" lui Ccrin?

Am citit! Dobararea lui Basescu si libertate de actiune ,,industriasilor" romani. Masusuri de JUG tipic PNL. Multumim, dorim sa traim mai bine. Vreti exemple?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor