Fenechiu propune excluderea primarului de Baia Mare din PNL

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 17:29
4353 citiri
Fenechiu propune excluderea primarului de Baia Mare din PNL

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu spune ca, in opinia sa, primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, ar trebui exclus din partid, dupa ce acesta a anuntat ca nu va sustine candidatii USL la parlamentare, ci va veni cu propunerile sale.

"Nu cred ca e marea problema a USL faptul ca un om sustinut de USL nu mai vrea sa sustina candidatii USL. Dintotdeauna domnul Chereches a fost impotriva celor cu care a fost in echipa.

"Dupa parerea mea, si e o parere personala, nu s-a discutat subiectul in partid, categoric da, Chereches ar trebui exclus din partid. Un om care propune candidati impotriva candidatilor USL nu are ce cauta in PNL", a spus deputatul de Iasi pentru Ziare.com.

Chereches rupe randurile in PNL - cere candidati credibili si acuza implantarea de slugi

Primarul municipiului Baia Mare a trimis duminica o scrisoare deschisa conducerii PNL in care a explicat de ce nu poate face campanie alaturi de candidatii repartizati de la centru si a cerut schimbarea lor in acord cu interesele baimarenilor, chiar si prin trimiterea unor personalitati ale partidului din Capitala. In caz contrar, edilul baimarean va sustine candidati proprii, ca independenti, despre care spune ca vor castiga cu peste 50%.

Catalin Chereches a declarat pentru Ziare.com ca nu poate sustine "candidati care au terminat facultatea inaintea liceului" si a recunoscut ca aproape fiecare organizatie importanta a PNL a fost "condimentata" cu astfel de personaje.

Intrebat cum comenteaza faptul ca s-au dat 26 de derogari de vechime si au fost pusi pe liste atat de multi oameni din afara PNL, Chereches a raspuns: "Orice conducator are nevoie de o camarila sau de o intreaga pleiada de slugi".

"Demersul meu nu este un afront la adresa conducerii sau a presedintelui PNL, este o incurajare in a reveni la normalitate", a mai spus Catalin Chereches, reamintind actualei conduceri ca a promis la congresul la care a fost aleasa ca va face din PNL un "pol catalizator al dreptei romanesti".

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Relu Fenechiu excludere Chereches, #Relu Fenechiu primar Baia Mare , #PNL
Comentarii