Ziare.com

Remus Cernea, la Rosia Montana: Guvernul nu a facut pace cu cei care protesteaza

de Elena Enache
Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 12:20

   

Remus Cernea, la Rosia Montana: Guvernul nu a facut pace cu cei care protesteaza
Deputatul Remus Cernea, prezent miercuri alaturi de parlamentarii din comisia speciala la Rosia Montana, a spus ca vrea sa asculte parerile oamenilor de acolo in ceea ce priveste demararea proiectului de exploatare.

"De aceea sunt aici, vreau sa ascult si pozitii pro si pozitii contra ale celor din Rosia Montana. Pentru ca sunt oameni care isi vad locurile de munca amenintate daca se va drumul la proiectul Rosia Montana", a spus deputatul Remus Cernea, prezent miercuri la Rosia Montana.

De asemenea, acesta a spus ca "Guvernul nu a facut pace cu cei care protesteaza" si el, ca deputat, face eforturi pentru dialog.

Remus Cernea merge la Rosia Montana, alaturi de membrii comisiei speciale

Intr-un comunicat remis anterior Ziare.com, Cernea sublinia ca este impotriva proiectului Rosia Montana, dar ca "lipsa schimbului de idei duce la radicalizarea optiunilor si la generarea tensiunilor sociale si a crizelor politice, iar ignorarea prelungita a vocii 'Pietei Universitatii' nu poate aduce nimic bun, ci doar va contribui la acumularea tensiunilor sociale si la adancirea fracturii din societate".

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis, saptamana trecuta, ca joi, 26 septembrie, dupa ce vor reveni de la Rosia Montana sa aiba o discutie si cu protestarii din Piata Universitatii.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 378 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce va face Domnul Cernea ????????????

Ia cateva mii de$$$$$$$$$ €€€€€€€€€.??????? sau
Ramne cu fata curat si poate urca in politica
pentru o cariera mareata?????

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor