Remus Cernea vrea sa fie presedinte - si-a anuntat candidatura

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 17:56
2854 citiri
Remus Cernea vrea sa fie presedinte - si-a anuntat candidatura
Foto: Arhiva

Deputatul Remus Cernea a anuntat ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale de anul viitor din partea Partidului Verde. Totodata, acesta a precizat ca un alt obiectiv al Verzilor este sa obtina doua locuri in Parlamentul European la viitoarele alegeri.

Cernea a mentionat, pe platforma Vox Publica, faptul ca situatia in care se afla Romania cere o schimbare in modul de a face politica, potrivit Romania Libera.

Asadar, presedintele Verzilor si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2014, datorita rezultatelor politice obtinute in ultimii patru ani si "nenumaratelor mesaje de sustinere primite".

Remus Cernea, declarat incompatibil de ANI. Ce spune deputatul (Video)

"Tinand cont de contextul actual care cere schimbari de substanta in ceea ce priveste modul de a face politica, de rezultatele obtinute in cei patru ani de cand fac politica activa, de nenumaratele mesaje de sustinere primite, de solicitarile care vin dinspre societatea civila, dar care sunt ignorate de majoritatea liderilor politici, de interesul crescut al presei, de temele si propunerile de reformare a societatii pe care le-am promovat pana acum sau pe care le pregatesc alaturi de colegii mei pentru urmatoarea perioada, doresc sa imi anunt intentia de a candida la alegerile prezidentiale de anul viitor. Desigur ca decizia finala va fi luata de catre forurile statutare ale Partidului Verde", a declarat Remus Cernea.

Remus Cernea strange semnaturi pentru o comisie de ancheta privind Rosia Montana

De asemenea, deputatul a mai precizat ca este "necesar" ca Partidul Verde sa obtina doua mandate in Parlamentul European, pentru ca este nevoie de "o voce si o reprezentare in PE", care sa vorbeasca despre problemele in ceea ce priveste drepturile omului, exploatarile de la Rosia Montana si situatia gazelor de sist.

Remus Cernea a mai candidat o data pentru presedintie, la alegerile care au avut loc in 2009, insa nu a trecut de primul tur. El a reusit atunci sa stranga 0,62% dintre voturile romanilor.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Remus Cernea presedinte, #Remus Cernea candidat presedinte, #Remus Cernea alegeri prezidentiale , #deputat