Catalin Ivan (PSD): Trebuie sa avem o discutie serioasa cu Remus Cernea

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 11:38
2054 citiri
Catalin Ivan (PSD): Trebuie sa avem o discutie serioasa cu Remus Cernea

Iesirea publica a lui Puiu Hasotti este "disproportionata si regretabila", crede purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, dupa ce senatorul liberal a declarat ca homosexualii sunt "bolnavi".

Ivan a declarat, la RFI Romania, ca "o discutie serioasa cu domnul Cernea va trebui sa aiba loc", dupa ce Remus Cernea a propus legiferarea parteneriatului civil pentru homosexuali.

Remus Cernea are o noua idee: Vrea parteneriat civil pentru homosexuali

Initiativa lui Remus Cernea este una personala, considera Catalin Ivan: "Este o initiativa individuala, apartine domnului Cernea ca deputat, nu este discutata nici in PSD, nici in USL. Are dreptul ca ales al romanilor sa aiba astfel de initiative.

Cred ca se face foarte mult caz pe aceasta initiativa. Este intr-adevar un subiect foarte sensibil. Il banuiesc pe domnul Cernea ca n-a incercat decat sa castige mai multa notorietate, pentru ca nu-mi inchipui de ce a iesit public cu o astfel de initiativa, fara s-o fi discutat macar in partid. Dar gresesc si ceilalti care-i dau mai multa importanta decat are".

Purtatorul de cuvant al PSD precizeaza ca astfel de initiative trebuie discutate mai intai in interiorul partidului. "Le face in nume propriu, nu are absolut deloc sustinerea partidului, pentru ca o initiativa sa poata fi sustinuta de un partid politic nu este suficient sa fie initiata de un membru de partid.

Trebuie discutata in partid cu specialisti, trebuie analizata din toate punctele de vedere, de oportunitate, tehnic, de eficienta, rezolva sau nu o problema, este o preocupare a romanilor sau nu este, vine in intampinarea unor nevoie reale sau nu", apreciaza europarlamentarul.

Hasotti: Homosexualii sunt oameni bolnavi, homosexualitatea nu e o stare fireasca

Citeste mai multe despre Ivan (PSD): Declaratia lui Hasotti e regretabila; va trebui sa avem o discutie serioasa cu Remus Cernea pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Catalin Ivan Cernea homosexuali, #Hasotti Cernea homosexuali , #stiri Remus Cernea