Ziare.com

Cernea face legea parteneriatelor gay: Se bazeaza pe Ponta si Antonescu (Video)

de Lucian Lumezeanu
Marti, 11 Iunie 2013, ora 18:37

   

Cernea face legea parteneriatelor gay: Se bazeaza pe Ponta si Antonescu (Video)
Deputatul independent Remus Cernea a declarat ca are aproape finalizata legea parteneriatelor civile pentru persoanele de acelasi sex, dar si pentru heterosexuali, si ca se bazeaza pe sprijinul lui Victor Ponta si al lui Crin Antonescu.

"Domnul Crin Antonescu a afirmat ca e de acord cu parteneriatul civil, declaratia e in presa, a spus ca nu e de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar e cu parteneriatele civile.

Eu am publicat deja pe Internet draftul legii. Pana duminica, astept observatii si comentarii pentru a imbunatati textul si saptamana viitoare voi strange semnaturi de la colegii parlamentari, pentru ca nu vreau sa fiu doar eu pe lista si sa o depun saptamana viitoare.

Pentru ca domnul Crin Antonescu a afirmat ca sustine parteneriatul civil, va fi primul parlamentar la care ma voi duce, saptamana viitoare, sa-l rog sa semneze textul in calitate de co-initiator, alaturi de altii", a spus deputatul ajuns in Parlament pe listele USL, pentru Ziare.com.

"Si prim-ministrul, Victor Ponta, a exprimat puncte de vedere compatibile cu propunerile mele", a mai spus Cernea, ceea ce ii da incredere ca legea propusa de el va trece.

"Eu cred ca drepturile omului au o forta mult mai mare decat prejudecatile. Cred ca drepturile omului si democratia se impun treptat intr-o societate, pentru ca oamenii isi doresc libertatea si cand pretuiesc libertatea lor, vor pretui si libertatea semenilor lor. Nu poti sa fii liber intr-o tara in care altii sunt cu libertatile si drepturile incalcate. Esti cu atat mai liber cu cat in jurul tau vezi libertate.

Eu sunt convins ca lucrurile pe care le-am propus, desi au starnit declaratii furioase ale unora - va amintiti de declaratiile domnului Hasotti - eu am argumentat pe baza unor ratiuni de ordin democratic si iata ca punctul meu de vedere e din ce in ce mai larg impartasit, inclusiv de seful Senatului", a mai spus Cernea.

Deputatul de Constanta a precizat si ca parteneriatele civile pot fi folosite si de cuplurile formate din barbati si femei, nefiind doar pentru cele alcatuite din parteneri de acelasi sex.

"Propun parteneriatul civil atat pentru cupluri heterosexuale, cat si pentru cupluri de acelasi sex. O asemenea lege a fost propusa in Franta in 1999 si 94% din cei care au apelat la parteneriatele civile au fost cuplurile heterosexuale", a explicat Cernea.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1189 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
15 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ada

Un antiroman, platit cu bani grei din afara pentru destabilizare si dezbinarea poporului roman.

Am auzit la stiri ca prin Constanta s-a legat de niste copaci cu lanturile sa nu se faca o biserica in parc, iar cand s-a construit un mall in acelasi parc pe o suprafata mult mai mare fiind distrusa o mare parte din suprafata verde a parcului, nu la mai vazut nimeni pe acolo...halal ecologist. Acest individ e un antiroman, anticrestin, dornic doar de castiguri murdare ale ONG -urilor externe. Pacat ca e bagat atat in seama pe la TV in timp ce romanilor, nici macar nu li se cere parerea.

 
 

Spre binele copilului nenascut trebuie reglementat

daca Nastase se poate casatori cu one-night-standul de la Rahova. Sarcina este evidenta, ai vazut ce s-a ingrosat in falci? Fetita deja a facut o data intrerupere primitiv cu pistolul si era sa moara din cauza aceasta. Pai ce doamna, mai suntem in perioada ceausista sa faca fetele intreruperi periculoase ca sa nu fie rusinea satului Dabuleni? Va rog!

Judecată sau prejudecată? Libertate sau libertinaj?

Cum ne dăm seama dacă avem de-a face cu o prejudecată nejustificată? Poate că este vorba mai degrabă de o judecată sănătoasă?

Iată ce a spus unul dintre cei mai mari intelectuali care a trăit vreodată pe fața pămantului:

"Dar HRANA TARE este pentru oamenii mari, pentru aceia a căror JUDECATĂ s'a deprins, prin INTREBUINŢARE, să deosebească BINELE SI RĂUL." Pavel, Evrei 5:14

Prin urmare, pentru a răspunde la intrebările de mai sus sunt cruciale două lucruri: 1) folosirea gandirii și 2) distingerea intre Bine și Rău.

Cu binele și cu răul este ca la război - să distingi intre cei care iți sunt tovarăși și cei care iți sunt dușmani este o chestiune de viață și de moarte.

Aceasta ne conduce la următoarea intrebare: este bine sau este rău să legalizăm parteneriatele civile dintre homosexuali? Pentru a răspunde la această intrebare ar trebui să știm mai multe lucruri de comportamentul homosexual. Aceasta și voi face in comentariile ulterioare.

 

1. Comportament auto-distructiv...

Comportamentul (stilul de viață) homosexual este unul dintre cele mai auto-distructive și dăunătoare comportamente in care se poate angaja un individ. Acestui fapt insă nu i se face prea multă publicatate. Hollywood-ul și mass-media sunt determinate să pună cu orice preț o față fericită peste homosexualitate, deși in realitatea aceasta este un stil de viață intunecat și periculos, la fel de adictiv și distrugător precum alcoolismul sau fumatul. Despre ce este vorba? Voi publica, pe scurt, cate date statistice (care sper să aibe efectul unui duș rece capabil să vă trezească mintea la realitate). Acestea au fost preluate din cartea scrisă de Dr. Thomas Schmidt ("Straight and Narrow?").

Pentru inceput, o promiscuitate (aproape) compulsivă este asociată comportamentului homosexual. 75% dintre bărbații homosexuali au mai mult de 100 de parteneri sexuali de-a lungul vieții. Mai mult de jumătate dintre acești parteneri sunt străini. Doar 8% din bărbații homosexuali și 7% din femeile homosexuale au o relație care durează mai mult de 3 ani. Nimeni nu știe care este motivul acestei promiscuități stranii și obsesive. Homosexualii caută ceva tot timpul - insă se pare că acel ceva este precum o himeră tot mai departe și departe (poate cumva pentru că nu caută in locul potrivit?!). Bărbații homosexuali au, in medie, mai mult de 20 de parteneri in cursul unui an. Conform Dr. Schmidt: "Numărul bărbaților homosexuali care experimentează ceva de genul unui fidelități pe viață devine, din punct de vedere statistic, aproape insignifiant. Promiscuitatea intalnită la bărbații homosexuali nu este un simplu stereotip - și nu este pur și simplu experiența majorității - ci este in mod practic UNICA experiență. Credincioșia pană la moarte este aproape nonexistentă in experiența homosexuală."

 

Cernea sa se bazeze pe CONSTIINTA constienta nu pe Ponta

sau Antonescu.!!!.
@Ziare.com;..dragilor, comentariile repetitive se intimpla din cauza domniilor voastre, atita timp cit oferiti un alt "cod de securitate" si le acceptati impreuna; nu cred ca cineva intentioneaza sa transmita simultan aceeasi opinie.

 

2. Efectele comportamentului homosexual asupra minții

Mai mult decat atat, așa cum afirmă dr. Schmidt: "Există dovezi copleșitoare care arată că anumite deranjamente mentale au loc cu o frecvență mult mai ridicată in randul homosexualilor." De exemplu, 49% dintre bărbații homosexuali au experimentat cazuri de depresie majoră. Comparați cu 3% in cazul populației generale. In cazul femeilor homosexuale procentul celor care au trecut prin episoade de depresie majoră este de 37%. Aceasta conduce către o rată ridicată a sinuciderilor. Homosexualii au o predispoziție de a contempla suicidul de 3 ori mai mare decat populația generală. Depresia și suicidul nu sunt insă singurile probleme. Studiile arată că homosexualii au o predispoziție mult mai mare de a fi pedofili. Oricare ar fi cazul acestor dereglări, oricine conteplează stilul de viață homosexual ar trebui să nu aibe niciun fel de iluzii cu privire la ceea in ce se implică...

 

-Ce lege vor dori miine ?

Astazi vor barbat cu barbat ,femeie cu femeie ! Miine vor dori barbat cu maimuta ,femeie cu ...ramine ca tu sa ghicesti !!Rezultatul unor anomalii genetice . Ramine de vazut daca si parlamentarii romani sufera de anomall asemanatoare !

 

3. Consecințele pe plan fizic

Un alt secret foarte bine păzit – cat de periculos este comportamentul homosexual. Nu cred că este cazul să fac o descriere amănunțită a lucrurilor care se intamplă la nivel fizic. Insă voi aminti doar următorul fapt - corpul unui bărbat și corpul unei femei sunt potrivite pentru susținerea unui act sexual astfel cum, de exemplu, corpurile a doi bărbați nu sunt. Ca rezultat, actele homosexuale, 80% dintre care sunt desfășurate de către bărbați, sunt foarte destructive, cauzand fel de fel probleme precum afectarea prostatei, ulcere și ruputuri, incontinență cronică și diaree (iar lista este departe de a fi epuizată). Nu știu dacă site-ul permite postarea de link-uri. Aș putea să public link-uri, pentru cei tari cu nervii, către un loc unde pot fi văzute poze grafice cu bolile care rezultă in urmă actelor homosexuale (credeți-mă pe cuvant – nu veți vedea ceva incantător pentru privire).

 

4. BTS-urile și speranța de viață

In plus față de problemele de ordin fizic, bolile cu transmitere sexuală sunt foarte des intalnite in randul populației homosexuale. 75% dintre bărbații homosexuali suferă de una sau mai multe boli cu transmitere sexuală, lăsand total la o parte SIDA. Insă cea mai șocantă și inspăimantătoare statistică este aceasta: lăsandu-i la o parte pe cei care mor din cauza SIDA, SPERANȚA MEDIE DE VIAȚĂ A UNUI HOMOSEXUAL ESTE IN JUR DE 45 DE ANI. Comparați aceasta cu speranța medie de viață de 70 ani a bărbaților in general. Dacă insă ii incluzi și cei care mor din cauza SIDA, care acum afectează 30% din bărbații homosexuali, atunci speranța medie de viață cade la 39 ani.

Ce alte dovezi ați dori să vi se mai dea pentru a realiza că actele homosexuale nu sunt nimic altceva decat niște perversiuni auto-distructive?!

 

@Vasile

Bunicul nu scria in romaneste decat cu litere de tipar. In schimb stia scrie, citi si vorbi foarte bine ungureste. Vazandu-l ca stie asa de multe, l-am intrebat nedumerita intr-o zi, "De unde stii, daca nu citesti nimic?!", mi-a raspuns; "Daca toate cartile din lume ar disparea, daca nu ar mai ramane nici Biserici, nici preoti si nici invatati sau invatatori, tu cum ai stii sa deosebesti binele de rau?" M-am gandit mult, am dat fel de fel de raspunsul, dar pe cel corect nu l-a intuit, desi era foarte usor, "Intorcandu-te la natura! Acolo de unde au invatat primii oameni!". Dar nu pentru ati vorbi de bunicul meu, m-am gandit sa-ti raspund la comentarii, si nici petru ati da dreptate. Nu cunosc viata homoxesualilor, nu m-am aplecat asupra vietii lor, stiu doar ceea ce se da in mass-media, iar aici vezi cum pur si simplu se face reclama acestei practici sexuale,deci nu stiu daca ai sau nu dreptate, insa ma intreb altceva. Ce s-ar face florile daca iubitorii de frumos ar disparea? Ar mai inflori oare inmirasmind vazduhul cu parfumul lor?! Ce s-ar face padurea fara pasari?! Cine s-ar mai ascunde in frunzele ei?! Oare nu s-ar usca de atata singuratate?! Ce s-ar face cerul plin de stele daca ochi de indragostiti nu ar dori sa le cuprinda?! Oare nu ar fugi intr-o noapte lasand cerul intunecat si negru?! Este ceea ce am vrut sa spun prin faptul ca barabtul si femeia se completeaza reciproc, fiecare are jumatatea lui deoarece au fost facuti unul pentru altul.

@m.Omiduta Moromete

roaga-te la Moscova sa dea un ucaz PSD-ului sa opreasca ong-urile cu.rcubitaceelor -vorba varului meu de-al doilea Perciunica Zimmermann
"A hard rain's gonna fall"

dezgustator acest cernea

are propria lui agenda (pi)dosnica si ulamistii fac jocurile gayilor atit de iubiti de vestici...
patetica tara, parlament demn de dispret

 

other_Bazil ...:)):))

1. Ai scris BINE, Corect_Stiintific.
Sincer, sunt de compatimit GAOS_People.

ATATA Vreme cat NU se obraznicesc, incurajati de Dreaqqcckkuu' ...

2. Puteai SARI peste "Apostolul" FALS Pavel.
DIN Ideile LUI se trag Pre_MULTE Interdictii in Cestia Sexului.
Deloc aleatoare ...
Privarea de Sex, Mancare, Somn este un MIJLOC de SCLAVAJ.
Se practica de TOATE, To'arasi Sectelel Religioase.

Cestii care NU erau practicate de Adeptii lui Iisus.

Pavel a fost un Persecutor CRUNT al Crestinilor, la Indicatiunile Sinedriului ...

APOI, brusc, deodata, instantaneu,
cazu Clotza la
Ideile Crestine PRIMARE, SIMPLE, CLARE,UMANE,
avu Revelatiunea pe Drumuu' Damascului...:)):)):))

CAND, exact CAND S-A realizat Potentialul DISTRUCTIV la Adresa Imperiului Roman.

CARE, intemeiat pe Jaf, Crima in Masa si SCLAVIE (Cestii DIAVOLESTI ...) isi MERITA Distrugerea ...

Avusese cam 11 Secole sa evolueze catre OMENIE.
Era CIVILIZAT numai in Cestii Exterioare ...
Constructii si Lux.

Nici macar NU au reusit sa scape de Sistemul de Numeratie TTEMBEL, care le-a interzis Calculul Algebric, deci
Progresul Matematicii, catre Functii, catre Calculul Diferential,
BAZA Proiectarii Mecanismelor ...
Atentie si ALTOR Imperii ...

Care NU numai ca NU cauta OMENIA, da' Vitze_Versa ... :)):))
Intre Altele SI prin Favorizarea si In_Coorajarea GAOS_Hood.
Este AICI Coada lu' Dreaqqcckkuu' ...

Impingand Imperiile ACTUALE catre D'Astea, cestii Anti_UMANE,
Dreaqqcckkuu' va reusi IAR sa distruga o Civilizatiine ...
Ca a MAI facut-o de Cateva Ori in Istoria Umanitatii.
Ca ALTA Treaba NU are ... :)):))

Numai ca NU din Iubire fata de Oameni SE dorea Distrugerea Imperiului ROMAN.

De STIUT, cand vrei sa distrugi un Imperiu sa STII BINE CE pui in Loc .. :)):))

CAM Asa a fost SI cu Comunismuu' in General si, cu Comunismuu' ROMANESC, in Special.

Au fugit Gu_Gustiucks ROMANNI de Dreaqqcckkuu' si au dat de Fiu-suu' ...
Care mai este SI GAO ...:)):))

NOROCUU' a fost ca Romanii,
aparandu-si Imperiul au exterminat pe Apostolii "Apostolului" FALS Pavel ...

Au ramas NUMAI Cei_De_Rand, care au dus mai Departe Ideea Crestina a lui Iisus, ALTERATA,
da' NU atat de rau cat preconiza Pavel ... :)):))::)

S-a mai repetat Istoria si peste 19 secole ... :)):))
CINE STIE ce vreau a spune, intelege.
CINE NU, nu-i Paguba ...

Urmarile Invataturii Pauliene despre Sex a dus la MULTA Rautate si PROSTIE, datorita Interdictiei de a face SEX.

A dus la Amestecul Preotilor intr-un Domeniu in care
NU stiu, de Regula,
exceptie Popii Koorvari,

NIMIC !
NU stiu ei multi Sexologi ... :)):))

A dus la Interdictia Preotilor Catolici de a se casatori, ceea ce a dus la GAOS_Behaviour ...

A dus la Ideea Colectivitatilor de Calugari, ceea CE iar a proliferat GAOS_Behaviour ...

 

other_BASIL ... Continuare.

Exista Carti despre Sex, scrise de David Reuben.
"Tot ce ati vrut sa stiti .... " etc.

Editiile mai VECHI
au Capitole in care CE a scris other_BAZIL sunt ... Generalitati ... :)):)):)), EUFEMISME de Pension ...

Editiile mai NOI, seamana cu Abjurarea lui Galileo Galilei la Presiunile Bisericii Catolice.

Acum avem Biserica GAO ... :)):)):))

Dreaqqcckkuu' jubileaza ... :)):))]

AveAM si Noi, the Phorumacks printre_NOI f-o DOI D'Astia ... :)):))
La Vedere, ca sunt SI ... Acoperiti ... :)):)

"Un_Oare_Ca_CARE" SI "Mihai1" ...
Astia scriau DIN_Stabilimentuu' Public unde faceau Practica lu' Dzerjinski,

Intemeietorul CEKA, Prima Securitate Bolzevica ...

CE faceau Dansii ACOLO se poate doar BANUI ...
O Idee o da To'arasi, To'arasuu' David Reuben ... :)):))

Se PARE ca numai "Mihai1" a mai ramsa in Stabilimentuu' PUBLIC ...
A chemat la Initiere, cu "Succesuri" DESTUI Modderacks, Nottacks, Commentacks care i-au dat,

cu Satisfactiune Lichida

(ma refer DOAR la Saliva Personala,
Alte Cestii NU pot afirma, desi se practica INTRE ... Practicantii Dzerjinskienila Stabilimente PUBLICE )

din Guritze la Mizeriile SCRISE si LASATE O Vreme de EI, pe Site ...
CUM a scris Gabieruu' ca raspuns si far' de un Singur Cuvant OBSCEN, CUM le-au sters ...

NU-I Nimic ...
Sunt PUSE Bine si vor fi date si la CNA si la ...Exterior ... :)):))
Se PARE ca SI Ziare.com a fost acaparat de Comunitatea GAOS ... :)):)):))
Pana NU se manifesta Regrete si Explicatiuni, Io ASA CRED.
Nu este pentru Prima Oara.
TOT la Ziare.com mai este o PERECHE, aparent Normala, Hetero.
NU mai stiu CUM se chema, TINEROIU parca ... :)):)):))
Da' CE au putut sa scrie, in Doua Randuri ...
Si ALEA sunt BINE pastrate ...

Alalalt Practicant Dzerjinskian se PARE ca este limpezit ...
Sa vedem, To'arasi, sa vedem ... :)):)):))
ASTA este Boala GREA ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor