Cernea ii daruieste lui Zgonea "pipa pacii", Zgonea isi face cruce

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 12:26
2245 citiri
Cernea ii daruieste lui Zgonea "pipa pacii", Zgonea isi face cruce
Foto: Arhiva

Deputatul Remus Cernea a vrut sa-i ofere, luni, presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea un tricou cu Pink Floyd, cu titlul de "pipa a pacii", insa social-democratul si-a facut cruce si a refuzat cadoul.

Remus Cernea a marturisit, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca a vrut sa ii ofere tricoul lui Zgonea pe "holul institutiei", insa acesta si-a facut cruce si s-a intors cu spatele, spunand ca a avut primul album Pink Floyd.

Arhiepiscopul Tomisului i-a recomandat lui Remus Cernea lecturi biblice

"In urma cu scurt timp am dorit sa ii ofer domnului Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, pe holul institutiei un cadou cu titlu de 'pipa a pacii': un tricou cu Pink Floyd cu coperta albumului 'The Wall'. Domnia sa insa a trecut pe langa mine facandu-si cruce si intorcandu-mi spatele...

Regret aceasta atitudine rigida din partea domniei sale. A afirmat doar ca a avut primul album Pink Floyd. Ieri am purtat in plenul Camerei Deputatilor un tricou cu Pink Floyd - The Wall, iar astazi port un tricou cu coperta albumului Metallica - '... And Justice For All'", a scris Cernea pe reteaua de socializare.

D.T.

#Remus Cernea Valeriu Zgonea, #Remus Cernea Zgonea tricou, #Remus Cernea tricou Pink Floyd , #stiri Remus Cernea
Comentarii
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Zgonea ar trebui sa nu mai foloseasca semne religioase sub nici o