Cernea vrea sa-si inregistreze partidul prin Facebook

Duminica, 09 Ianuarie 2011, ora 19:17
1435 citiri
Cernea vrea sa-si inregistreze partidul prin Facebook
Foto: Arhiva

Remus Cernea intentioneaza sa stranga prin intermediul reteleor de socializare online cele 25.000 de semnaturi necesare inregistrarii ca partid politic a Miscarii Verzilor.

In saptamana 10-16 ianuarie 2011, Remus Cernea si-a fixat ca obiectiv un milion de vizualizari pe pagina sa de Facebook, informeaza Realitatea TV.

"Prin aceasta campanie pe Facebook voi incepe pe scara larga, alaturi de colegii mei din Miscarea Verzilor, efortul de strangere a celor 25.000 de semnaturi necesare inregistrarii formatiunii noastre politice", declara Remus Cernea.

Strategia lui Cernea vine ca reactie la restrictiile din legea electorala, care impune un astfel de numar de semnaturi pentru inregistrarea unei formatiuni politice.

In acest moment sunt politicianul roman cu cei mai multi simpatizanti pe Facebook, peste 27.672, iar numarul acestora creste constant.

Miscarea Verzilor din Romania se bucura in acest moment de simpatia a 10.710 de persoane, fiind partidul cu cei mai multi sustinatori pe Facebook, anunta Remus Cernea.

#Remus Cernea, #Miscarea Verzilor Romania, #cont Facebook , #stiri Remus Cernea