Ziare.com

TV Ziare.com: Partidul Alba ca Zapada se lanseaza pe 4 octombrie

de Livia Stroie
Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 15:15

   

TV Ziare.com: Partidul Alba ca Zapada se lanseaza pe 4 octombrie
Remus Cernea va lansa oficial pe 4 octombrie formatiunea politica ecologista pe care o va conduce, iar atunci va fi dezvaluit si numele real al noului partid, denumit pana acum in gluma "Alba ca Zapada".

Tot atunci va fi anuntata si echipa de start a partidului, dar si principalele proiecte. Remus Cernea a declarat ca din echipa vor face parte persoane care au demisionat odata cu el din Partidul Verde, precum Cezar Maroti si Oana Tanase, dar si Claudiu Craciun, doctor in stiinte politice si lector la SNSPA.

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii cu Remus Cernea

Cernea a adaugat ca i-a transmis o invitatie jurnalistului Liviu Mihaiu de a face parte din partidul sau, pe care initial il numise, in gluma, "Alba ca Zapada".

Cernea s-a inspirat din profetiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu, care sustinea ca la alegerile din 2012 un nou partid va reusi sa intre in Parlament, sustinut de romanii nemultumiti de actuala clasa politica.

Remus Cernea a declarat, pentru TV Ziare.com, ca formatiunea politica va porni de la zero si se va baza pe valorile democratice, punand accent pe probleme de mediu dar in acelasi timp si pe apararea libertatilor individuale, pe lupta impotriva discriminarii si impotriva coruptiei.

"Este nevoie de un partid nou, este nevoie de un partid care sa aduca in atentia opiniei publice figuri noi, oameni care nu au mai facut politica pana acum, care au un discurs coerent, persoane care inteleg fundamentele democratiei, care inteleg necesitatea de a avea politici publice vizionare (...)", a declarat Remus Cernea.

Acesta adauga ca se doreste promovarea unui discurs politic civilizat, fara atacuri la persoana si ca noul partid nu va primi fosti inalti demnitari sau persoane care au facut pare din guvernele care au condus pana acum Romania.

"Atat timp cat aceleasi partide - PD-L, PSD, PNL - se vor roti intre ele nu vor exista perspective reale de dezvoltre a acestei tari. Fara sa vina oameni cu o noua perspectiva, cu o noua abordare, oameni curati, care nu au fost implicati in deciziile politice majore si care sunt atasati valorilor democratice ale societatii deschise, nu se poate face democratie. Nu se poate face democratie cu jumatati de masura (...)", a declarat Remus Cernea.

Liderul ecologist sustine ca formatiunea politica pe care o va infiita va fi una de centru, unde se vor putea regasi si liberali, dar si social-democrati moderni, pentru ca in Romania problemele sociale sunt atat de grave, incat niciun demers politic nu poate porni ignorand socialul.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3489 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
48 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

BRAVO PARADISO, I-AI "PARADIT" ... :)):)):))

Tine-i in Shouturi, ca tipa tare si des de Foame ...

 

 

ALTA MATRIOSKA ...

Cestia cu "Alba ca Zăpada" dovedește un Mare Cinism ...
Iar Albu' este un Simplu Maimuțoi ...
Mai era Unu' pe Vremuri, prin Piata Universității.

Imbrăcat in Costum Național le-a uns Barba cuuu ... Maro Golanilor

(nu ca nu ar fi meritat, erau fie, Phrayers Sinceri, fie Slujbașii Altora, de P'Afara ... :)):)):))

A ajuns un Prosper Om de Afaceri ...

Avea Caragiale o schiță.
Din Protestatar Studențesc, Unu', catzarat pe Coada Calului lui Mihai Viteazu', a ajuns Comisar de Politie ... :)):)):))

 

 

Bine, asta e OK, dar in afarà de integritatea dvs trebuie recuperati la buget munti de bani ...

de la hotii din PSD, PDL, PNL ... :-)))
De la politatii care tb sà nu mai poatà sà-si facà vilele cu bani de la interlopi, pànà sus de tot, if you get what I mean ... :-)))


Cineva spunea aici zilele astea cà in Georgia au fost virati de la ministrul de interne pànà la ultimul politai, toti corupti, un tip de 35 de ani ar fi fàcut asta ... Tb luate idei din tàri emergente care se luptà cu acelasi tip de pb ...

la noi nebunul de Vadim scria nu demult cà min de interne ii santajeaza pe Bà$$$€ & co cà dacà le scoate dosarele, se duc toti, e asta complicitate cu infractorul sau nu ??? :-))))

 

 

Pare mai mult decat o diversiune...

Nu vad nimic nou, dar absolut nimic in discursul acestui baiat ! Cu oameni care mimeaza gandirea si se exprima grimasic vreti voi sa luptati impotriva coruptiei ?!

Uitati-va cu atentie si la lumina zilei intr-o oglinda curata si ve-ti constata asemanarea izbitoare intre voi si actualii politicieni.

O sugestie pentru cei care mai doresc infiintarea de Partide: daca sunte-ti hotarati sa va sacrificati averea, timpul si viata pentru aceasta tara mergand direct la radacina raului, aplicandu-i lovitura de gratie...da!, merita sa ne incolonam in spatele unor lideri hotarati, dar de figuri de cernite suntem satui...

 

 

AI PIERDUT TIMPU' DEGEABA ...

Daca te gindeai la Altu' Asemenea de acu' 2J de Ani, mergeai la Berica sau la f'o Dama Buna ... :)):)):))

 

 

Multumesc, nu mà tenteazà sà intru in politicà .

De pe vremea PCR am ràmas cu o fobie de politicà, nu am sà mà inscriu vreodatà in vreun partid, cred. Dacà o sà-mi placà vreunul, o sà cotizez, o sà votez, atàt. In rest và doresc multà baftà !

 

 

Lansati un site internet, prezentati-và opiniile acolo,

vindeti tot felul de màruntisuri, tricouri, càsti, insigne cu sigla voastrà sau cu vreun slogan sympa, o sà fie mult tineret care va cumpàra ( pr principiul : un pic produs util & o siglà/slogan amuzant si care merge la inimà ).
Faceti ca Obama, din stràinàtate vor fi multi simpatizanti care vor plàti online.
dacà aveti niste principii clare care se pliazà pe nevoile romànilor o sà aveti càstig de cauzà. Eu as propune sà refuzati sà và aliati cu MAFIILE din marile partide, pànà nu-si scot coruptii afarà sà nu và aliati cu ei, asta cred cà ar fi o dorintà a multor romàni.

In rest aveti grijà sà nu propuneti aberatii, in Fr ecologistii au propus blocarea unei benzi de periferic, in conditiile in care si acum faci o ora jumate pànà acasà seara, eu as fi propus scutirea de TVA pe 10 ani pt masinile electrice de exemplu.

Multà baftà !


PS : và trebui niste nume grele care sà và creascà popularitatea si sà và dea sfaturi pe probleme economice, oameni de meserie. De ce nu si juristi care sà propunà ceva concret pe justitia asta moartà in cotetz ??? :-))) Nu e posibil ca de la sectorist la ministru sà fie toti "gri" ...

 

 

"prosti dar multi".

din nefericire in democratie au drept de vot.
Ai drepate in ce spui, sincer mi-as dori sa vad asemenea schimbari in Romania, dar ultimii 20 de ani de manelizare si subcultura ma fac sa fiu pesimist.
Unde este ignoranta, "prosti dar multi", e usor de manipulat. Si "guvernul din umbra", plus vechii rechini, vor inghiti pestisorul cel mic sau il vor obliga sa se alieze. Toti actualii sunt patati si au luptat numai pentru ciolan, nu pentru Romania si romani. De-aia am zis mai inainte ca nu vad sa ajungeti la guvernare in 20 de ani. Poate un loc in Parlament sau Senat, dar nu e suficient, majoritatea decide intotdeauna.
Bafta!

 

 

MATALE MANANCI CIRESHE IN ARTZAR ... :)):)):))

"La fel, etniei rome i-a fost rapita identitatea de catre un stat totalitar si nationalist si de catre majoritatea formata din etnicii romani."

Precis la Matale se referea bancul urmator.

Unu' scapa din Salon in Curtea Stabilimentului ...
Alergat de Doftori si Paznici, se refugiaza intr-un Copac ...
Da-te jos, ca nu iti facem nimic.
Nu ma dau !
Ce faci Acolo, sus ?
Manca Cireshe !
Pai, Bey, ala este Artzar !
Am Cireshele mele !

Pai, Nene Cezarica, de UNDE ai Matale "Cireshele FuNegre" pe care le ingurgitezi cu Asa O Pohta Lacoma ce pohtesti ?

Si, ce cauti in Artarul Romanilor ?
Du-te Nene in Salon' si ia Pastilele FuNegre, cate vrei, nu le ragai p'aci ... ...

CANTA LA ALTA MASA, MANEAUA ASTA MIZERABILA, DE JALEA TZIGANILOR DEPOSEDATI DE IDENTITATE DE CATRE ROMANI ...

Plata ai luat-o la Costesti, ca le-ai maturat dupa ei Gunoaiele Lasate, parte din Identitatea lor Nationala ... :)):)):))
Antreneaza-te, da' nu da cu Mizerii Mincinoase in Romani ...

 

 

Ce veti face pt a lupta concret contra coruptiei ???

Pàpuselul àsta e frumos de picà, dacà-mi ràspunde MULTUMITOR la asta, promit sà fac 30km ca sà-l votez ....

Eu m-am sàturat sà citesc despre chestii absolut suprarealiste, de tipul àsta :

Traian Băsescu a fost la bancă in Belgia pentru a verifica dacă Anca Boagiu i-a returnat 150 de milioane de euro

Motivul pentru care Traian Băsescu a fost la Banca Credit Lyonnais, pe 16 septembrie, cind s-a deplasat la Bruxelles, este unul care a iesit la iveală prin gura bogată a ~~~~ Anca Boagiu, mama ~~~~ al ~~~~ , ajunsă ministru al Transporturilor. Duminică seara, aceasta isi bea cafeaua cu niste prietene, intr-un colt al barului de la Hotelul Howard Johnson (fostul Hotel Dorobanti, din Capitală).

Aici, aceasta a povestit "filmul" evenimentelor. Concret, in prima parte a acestui an, Pazvante Chiorul a fost presat constant de ~~~~ să o nominalizeze pe functia eliberată de Teodor Baconschi, aceea de ambasador al Romaniei la Paris. In momentul in care a văzut că pe functia dorită de ea, ~~~~ a nominalizat pe altcineva (Bogdan Mazuru), Anca Boagiu n-a vrut să-i mai inapoieze nici un ban din cele 150.000.000 de euro depuse de acesta pe numele ei si ale unor rubedenii ale sale.
Santajat zdravăn, ~~~~ a cedat pină la urmă, asa că l-a eliminat pe Radu Berceanu si a făcut-o pe Anca Boagiu ministru al Transporturilor. Scurt. Apoi, el s-a dus la banca din Bruxelles să verifice, dar si să facă documentele necesare pentru ca administrarea acestui cont să fie preluată de fiica lui, EBA. Incredibil! Anca Boagiu trăieste cu teama că va pierde functia proaspăt obtinută, o dată cu probabila cădere a Guvernului Boc la Motiunea de Cenzură, iar Elena Udrea o va scoate in suturi.

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8660&format=html

sau astea:

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5304&format=html
http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5337&format=html

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5342&format=html

 

 

HOPA, VA ESTE FOAMEA A FUNEAGRA ...

Deja ?
Pai, aveti Rabdare, ca Munca si Cartea sunt grele ...
I-auzi, Ia !
Donatzii ?
Ce nu va mai dau Aia de P'Afara, nimic ?
Va aruncara, asa, la Deruta P'Atchilea si va lasara plangand ?

 

 

D-le Cezar, in incercarea asta de a avea voturile tiganilor o sa pierdeti voturile romànilor ....

Romànii sunt adulti, ei stabilesc singuri ce cuvinte sà foloseascà in limba romànà, nu au nevoie de supervizare/aprobare din stràinàtate. In Franta se foloseste termenul gitan, in Germania tzigoiner, in Ro tigan.
Partidul dvs care pt moment nici nu existà nu este singurul chemat sà stabileascà ce cuvinte au voie sà foloseascà romànii sau nu. Pt moment concentrati-và sà aveti o directie in probleme mai serioase decàt asta , cum ar fi economia.

Termenul rom e mult prea apropiat de romàn, iar romànii au dreptul sà refuze folosirea lui dacà vor , mai ales cà in occident nu se foloseste ( !!!). Romànii nu sunt copii de gràdinità care necesità sà fie luati de mànà, pot sà-si ia propriile decizii .

Eu personal am citit pe forumuri frantuzesti f f recent cum tigani francezi spuneau cà romii nu sunt tigani, sunt romi. Asta pt cà la ei tiganii nomazi sunt numiti "tipi càlàtori" ( gens du voyage), nicidecum roms. Tot vrànd sà faceti politically corect, riscati sà supàrati romànii pt deserviciile pe care le constatà pe teren.

Sànàtate.

 

 

"Am semnalat comentariul tau ca fiind nepotrivit din cauza rasismului care razbate din el."

Hai, ca m-ai speriat! O sa ma caute liga apararii drepturilor tiganilor:-)
Fa un denunt ca astia de la PROTV nu zic niciodata romi, zic tigani cand prezinta stirile. Vezi ca sunt multi "rasisti" pe forum care spun tigani, nu romi, reclama-i sa le taie puncte sau sa-i dea afara.
Si la televiziunile spaniole, italiene, franceze, spun, in ultimul timp, tigani romani, nu romi. Li s-a atras atentia probabil sa nu mai spuna romani fiindca sunt tigani. La mine in oras am semnalat in mass-media acest lucru si nimeni nu mi-a zis ca sunt rasist:-)

 

 

@maroti: "termenilor de rom/romani" sau rom/romaní cu accent pe i pentru a nu se confunda cu romani?

Intrebare: nu te deranjeaza, ca patriot rom�n, ca din cauaza acestui "rom" se face confuzie cu romani, se crede ca roman=tigan? Multor romani le este rusine sa spuna ca sunt romani, spun ca sunt italieni, spanioli, francezi, dar nu romani.
In toate tarile tiganii sunt numiti tigani, numai "democratii" romani ii numesc romi. Propunerea de a fi numiti tiganii pe numele lor, nu este anti-democratica ci este patriotica. Daca tiganii ar fi civilizati, integrati in societate, nu ar avea de ce sa se simta ofensati ca sunt numiti tigani, asa cum sunt in toate tarile. Tigan este o etnie ca oricare alta.
Mergeti asa, promiteti si casatorii homosexuale, adoptarea copiilor de catre perechi homosexuale, si nu veti castiga nici 1% din voturi:-)

 

 

Frumuselul trebuie sà inceapà prin a tunde splendidul pàr ce-l are

pt cà la noi electoratul e conservator si va pierde mii de voturi numai pt asta.
Pe urmà mi se pare cà nu prea au doctrinà, bla-bla au toti, dar cànd pui intrebàri concrete , vrei ràspuns concret ...

1) te duci in Iran la anul sau nu ???
2) cum faci agriculturà bio peste càmpurile infectate cu culturi modificate genetic ???
3) cum diminuezi concret alimentele din import ??? Ràspuns : crescànd subventia tàranilor, ai nostri au 80€/ha, francezii au 340€/ha. trebuie facilitàti fiscale inclusiv la cumpàrarea de utilaje agricole ( exonerare de TVA pt 1 utilaj cumpàrat, ceva de genul àsta).
4) esti de stànga sau de dreapta ???
Pe sosea la centru nu sunt decàt barele de separare,
asta inseamnà cà eviti sà vb despre impozit ( progresiv sau nu ???) , etc...
5) te aliezi sau nu cu PSD, PDL, PNL inainte de a vedea coruptii afarà din partid ???
Dacà nu vb despre toate astea, ràmài la 5% ca popa.

Ii trebuie sà atragà niste oameni de meserie ( economisti competenti ) , cu bla-bla nu se càstigà si nu se guverneazà ...

Multà baftà , frumuselule ! :-))))

 

 

Prima   1   2   3   4   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor