Ziare.com

Remus Cernea merge la Rosia Montana, alaturi de membrii comisiei speciale

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 18:50

   

Remus Cernea merge la Rosia Montana, alaturi de membrii comisiei speciale
Deputatul Remus Cernea anunta ca va vizita Rosia Montana, alaturi de parlamentarii din comisia speciala, pentru ca este promotorul "dialogului in dezbaterile aprinse care polarizeaza societatea civila".

In cadrul unui comunicat remis Ziare.com, Cernea mai subliniaza ca este impotriva proiectului Rosia Montana, dar "lipsa schimbului de idei duce la radicalizarea optiunilor si la generarea tensiunilor sociale si a crizelor politice, iar ignorarea prelungita a vocii 'Pietei Universitatii' nu poate aduce nimic bun, ci doar va contribui la acumularea tensiunilor sociale si la adancirea fracturii din societate".

Pledand pentru "echilibru si dialog", Remus Cernea mai subliniaza ca, in viziunea sa, "este regretabil faptul ca politicienii care au vizitat pana acum RMGC la Rosia Montana nu au gasit, de regula, ragazul pentru a asculta si numeroasele voci din Rosia Montana sau din Campeni ori alte localitati invecinate care se opun proiectului minier, intrucat acesta le ameninta lor locurile lor de munca deja existente si atat de greu de inlocuit".

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis, saptamana trecuta, ca joi, 26 septembrie, dupa ce vor reveni de la Rosia Montana sa aiba o discutie si cu protestarii din Piata Universitatii.

Protestatarii care doresc sa participe la intalnirea cu membrii comisiei sunt invitati sa se inscrie online, pe site-ul www.comisiarosiamontana.ro, pana la data de 26 septembrie.

M.M.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 364 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

O sa se spaguiasca si ciudatul asta si-o sa lase gura moale!

E pus pe capatuiala si frustratul asta. Altfel ce cauta in Taiwan si in combinatii obscure cu afaceristi controversati?

 

Poate se tunde si se barbereste sa arate ca om

Personajul acesta arata a maidanez nu a parlamentar.

 

Sa traiasca Remus Cernea, ca el face toate cele,

Va putea, mergand la mina, sa se tunda, sa se spele!
Va putea sa se si rada, c-a ajuns parlamentar,
Si nu trebuie sa riste sa-l creada lumea purcar!!

 

Cursa dupa aur si dupa spaga,

Temerile societatii civile privind poluarea mediului
valoreaza prea putin pentru parlamentarii si guvernantii romani.Exploatarea miniera de la Rosia Montana nu va rezolva problemele economice si sociale ale locuitorilor din zona. Minele sub cerul liber vor rade patru munti ai unei regiuni pitoresti,ne vor aduce un enorm lac de decantare cianuri, vor aduce riscuri de seisme si foarte putine beneficii si locuri de munca.

 

de fapt

de fapt, proiectul asta e singura sansa reala de dezvoltare a zonei, iar temerile de mediu sunt exagerate de unii care mint de ani de zile. de exemplu, nu va fi niciun lac cu cianuri. ca totusi, exista normele europene de mediu, cele mai stricte din lume

Tu trebuie sa ai un CIP implatat in cap de

te repeti mai des ca un papagal.
Ma intreb nu ti e scarba cand te uiti in oglinda?

regretabil

ce e regretabil, domnule Cernea, e ca luptati de ani de zile impotriva oamenilor din Rosia Montana! ei cer pornirea proiectului minier, dar nu va pasa!

 

Merge si cu homosexualii ?

SIE merge ,SRI merge,de ce sa nu mearga si astia ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor