Ziare.com

Remus Cernea: Nu se poate face ecologie intr-o tara cangrenata de coruptie - Interviu (I)

de Livia Stroie
Sambata, 26 Martie 2011, ora 16:02

   

Remus Cernea: Nu se poate face ecologie intr-o tara cangrenata de coruptie - Interviu (I)
Remus Cernea, liderul Miscarii Verzilor, a declarat intr-un interviu pentru Ziare.com ca politica ecologica nu poate fi facuta "intr-o tara cangrenata de coruptie" si "cu o economie fragila".

Liderul ecologist a afirmat ca cel mai mare risc in Romania il reprezinta absenta unei asumari politice verzi in administratia locala si centrala si lipsa politicilor publice coerente in privinta mediului.

Un Guvern responsabil ar trebui sa acorde stimulente fiscale pentru cei care cumpara masini ecologice si sa investeasca in surse verzi de energie si in cercetare. Cernea avertizeaza ca in Romania, bugetul pentru cercetare a fost redus drastic in ultimii ani, ceea ce face ca tara noastra sa nu poata concura din punct de vedere al tehnologiilor verzi.

Veti stinge lumina sambata, cu ocazia "Zilei Pamantului"?

Da, ramanand sa lucrez la laptop...

Aveti becuri ecologice in casa?

Consumul meu de electricitate este, in general, unul mic. De regula, laptopul sau calculatorul la care lucrez, sau becul la lumina caruia citesc. Uneori am folosit acasa becuri ecologice, dar nu si in acest moment. Urmatoarele becuri pe care le voi cumpara vor fi insa ecologice...

De ce nu vedem mai des ecologisti (membri ai unui partid verde) care sa conduca o masina ecologica (sau sa mearga cu bicicleta sau RATB-ul)?

E greu de spus cati ecologisti din Romania au masini hibrid, merg cu bicicleta sau folosesc metroul si RATB-ul. In cadrul Miscarii Verzilor, unul dintre colegi tocmai si-a cumparat o astfel de masina hibrid.

Personal, merg foarte des cu metroul, tramvaiul si troleibuzul. Un Guvern responsabil din viitor, in care sa existe si verzi, va putea oferi anumite stimulente fiscale pentru achizitia unor autovehicule hibrid. De asemenea, un astfel de Guvern va putea miza pe utilizarea, cel putin in institutiile publice, a cat mai multor surse de lumina ecologice. Oricat am discuta, masurile concrete pe care le iau guvernele si administratiile locale sunt cele mai importante si cu sanse de a avea un impact decisiv asupra mersului lucrurilor.

Decizia politica este determinanta. De aceea, este deosebit de important ca din 2012 sa existe o forta politica autentic ecologista in administratiile locale si in Parlament.

Ce semnificatie are gestul de a stinge lumina timp de o ora, pentru a opri distrugerea mediului inconjurator? Salvam planeta intr-o singura ora?

Actiunea are drept scop constientizarea la scara planetara a faptului ca trebuie sa fim responsabili fata de natura, ca nu trebuie sa risipim resursele, ca este crucial sa utilizam din ce in ce mai mult tehnologiile verzi si sursele regenerabile de energie. O singura ora cu lumina stinsa nu reprezinta o economie semnificativa, in sine, dar solidaritatea planetara fata de mesajul EARTH HOUR este o buna premisa pentru schimbari de substanta in ce priveste protectia mediului.

Constientizarea problemelor grave legate de schimbarile climatice ii poate face pe foarte multi cetateni sa puna presiune pe guvernele locale pentru a se lua masurile necesare in vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera. Dupa cum se stie, Protocolul de la Kyoto din 1997 care prevedea masuri de combatere a schimbarilor climatice ar fi trebuit reinnoit cu un nou acord planetar pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. Din nefericire, consensul global pentru un astfel de nou acord a intarziat sa fie intrunit. Si la Copenhaga in 2009, si la Cancun in 2010 s-a inregistrat un esec din acest punct de vedere.

Or, timpul de care dispunem pentru a lua masuri globale energice, pentru limitarea schimbarilor climatice la maximum 2 grade Celsius, este din ce in ce mai scurt, iar riscul ca acestea sa fie de fapt, ireversibile si imposibil de controlat, este din ce in ce mai mare.

Consensul comunitatii stiintifice si studiile din tot mai multe domenii care arata accelerarea alarmanta a fenomenelor asociate schimbarilor climatice ar trebui dublate de un consens politic global in privinta unor masuri energice si rapide de reformare profunda a tehnologiilor noastre.

Un lucru asemanator s-a petrecut la scara globala in anii '80 ai secolului trecut, cand s-a hotarat schimbarea frigiderelor clasice pe baza de freoni responsabili pentru subtierea stratului de ozon. In cativa ani, s-a reusit inlocuirea acestora cu frigidere noi, asadar exista precedente ale unor masuri eficiente de protejare a planetei.

Daca este sa mai avem o sansa de a prezerva natura asa cum o stim astazi pentru urmatoarele decenii sau secole, ea depinde de inlocuirea tehnologiilor si industriilor vechi si poluante cu unele verzi. Am vorbit mult, de cand am intrat in politica, in vara anului 2009, despre necesitatea de a miza pe stiinta si cercetare care sunt partenerii esentiali, alaturi de politicienii responsabili, cu o sensibilitate pentru problemele de mediu, pentru un viitor verde.

Din nefericire, politicienii romani care guverneaza acum sunt iresponsabili si cu privire la bugetele cercetarii stiintifice, Romania avand cele mai mici bugete din Uniunea Europeana pentru cercetare, de aproximativ 10 ori mai mici decat media europeana. In 2009, bugetul cercetarii, si asa foarte mic, a fost redus de la 0,6, la 0,22 din PIB. In acelasi an, o tara precum Germania, investea peste 10 miliarde de euro in cercetare...

Romania insa aloca putin peste 200 de milioane in acest domeniu, dar mult mai mult, spre un miliard de euro anual sau peste in bani de la bugetul central si de la cele locale, in proprietati publice date gratuit (cladiri, paduri, terenuri) si scutiri de la plata impozitelor, pentru cultele religioase, spre exemplu. Acest lucru graieste de la sine despre directia spre care actualii guvernanti imping tara noastra, una contrara dezvoltarii si accentului pus pe economia cunoasterii.

Cetatenii romani vor trebui sa decida prin vot anul viitor daca doresc actualul mod de a face politica sau daca isi doresc cu adevarat o schimbare.

Cum poate statul roman sa se implice mai mult in protejarea mediului inconjurator?

Statul roman va putea face asta in mod eficient atunci cand in Parlament si in Guvern vor fi politicieni autentic verzi onesti, capabili si responsabili. Nu se poate face cu adevarat ecologie sau orice altceva daca ai o tara cangrenata de coruptie, cu o economie fragila si cu numeroase alte grave neajunsuri, de aceea o formatiune politica a verzilor nu se poate limita sa activeze in chestiuni care privesc strict mediul.

Dimpotriva, un partid ecologist responsabil, mai ales intr-o tara cu atatea probleme precum Romania trebuie sa nu fie unul nisat, ci unul deschis spre o plaja larga de teme care tin, pe langa accentul pus pe problemele de mediu, si de apararea drepturilor omului, functionarea institutiilor democratice, combaterea coruptiei, sustinerea masiva a educatiei si a cercetarii stintifice, asigurarea unui cadru stimulativ pentru libera initiativa economica si crearea de noi locuri de munca, cultivarea si fructificarea inteligentei si creativitatii cetatenilor acestei tari.

Daca este sa existe o sansa pentru Romania, ea tine de cooperare, dialog, deschidere, creativitate, cunoastere si o atitudine rationala si toleranta care sa privilegieze drepturile si libertatile tuturor.

Doctrina politica a Verzilor nu este una preocupata exclusiv de chestiuni de mediu, ci are mai multi piloni si directii de actiune. De aceea se si explica, spre exemplu, faptul ca un partid in formare, precum Miscarea Verzilor, inca neinregistrat oficial, atunci cand a formulat o pozitie publica legata de drepturile persoanelor LGBT, a si fost preluat imediat de site-ul Verzilor Europeni cu care impartasim aceleasi valori si care deja ne recunosc, in baza viziunii politice comune, drept parteneri. Iata acest exemplu pe site-ul
verzilor europeni.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2383 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
34 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ba da,se poate.

Cerneo.se poate face ecologie dacă ginecologia e portocalie.Dacă nu crezi,intrebă-l pe Tălmăcean?Sau pe Oajdea.Sau pe surul de Murg.
Lighidați copiile etnobotanice portocalii.
Adelante!

 

Ceerneo,....

....dacă nu știi,ar trebui să bagi la cap că cangrena ROmaniei e portocalie.Peste o lună-două va da in septicemie.
Lichidați copiile zooportocalii cum a comis-o Barna.
Adelante!

Nu-i nevoie sa stingem lumina

Oricum vedem stele verzi cand vine factura.

Nu in septicemie

Precim se stie portocaliul e combinatie de culoare galben cu rosu.Asa ca coruptia sau ce vzi dumneata exista in ambele parti.

DRAGUL MEU,AI DREPTATE.DUTE IN ALTA TARA SI FERICESTE LUMEA

pARTID SAU MISCARE IN STARE SA REDUCA MACAR CORUPTIA INCA NU S-A VAZUT.pENTRU ASTA E POLITIA SI JUSTITIA.aSA CA SFATUL MEU E SA PLECI IN ALTA TARA NECANGRNATA,CA SA-TI INDEPLINESTI VISELE.

dilema

Nu stiu de ce,dar cand citesc ceva scris sau ceva despre d.Cernea imi aduc aminte de dl.Bratianu "cartof".Si mai rau este ca nu stiu pe care sa-l premiez.

 

Noi stingem lumina obligat.

Ar trebui s-a stinga Videanu , Basescu, Udrea care vand pe nimic energie "baietilor destepti".Eu platesc spaga care o incaseza Lenuta prin cadouri.

 

Pai de acolo, de departe

este firesc sa nu vezi in metrou, unde sunt stapani ai tai adica securistii condusi de Voiculescu. Da' masina de minciuni9 ANTIRomania functioneaza.
PS Ti-au platit USLasii leafa? De unde bani?

Este recomandat ca R.C. sa fie prezentat electoratului aflat in stare de somnolenta prelungita cat mai pe neintelesul celor multi

Un om prea tanar, prea netuns, prea sarac, cu un discurs prea sofisticat pentru alegatorul care pune stampila pe zambete si promisiuni scuipate din buzunarul doldora pregatit de valetii personali, prea insignifiant pentru niste vremuri care judeca oamenii dupa conturile din banca, dupa fitze garnisite cu masini de masini si scandaluri care sa aduca profituri si sa faca deliciul patriotarzilor de profesie si al sforarilor de conjunctura. Poate ideologia lui Remus Cernea sa creasca peste noapte nivelul de trai? Nu poate! Poate Remus Cernea singur sau cu o mana de oameni sa destabilizeze un sistem bine proptit pe copitele-i de centaur? Hmmm... Blocaj mediatic i se cuvine! Ziare.com a comis o imprudenta, cu acest articol.

 

Cernea - vesnicul candidat

si vesnicul luzar :)))
Spera sa ajunga la ciolan cu ineptiile lui.
Pana la urma ii trece...

VREA EL SA PARA PREOCUPAT, DA' NU IL INTERESEAZA CEVA ANUME, DECAT SA DISIPEZE NISCAREVA VOTURI ...

Acu' F'Un An, era Catindatu' la Preshedintzie ...

Acu', Vorba lui Nea Nelu Fost Cotrocelu, "a primit Alte InSarcinari, la Senat" ... :)):)):))

Evident, Nea Nelu se referea la Alt "Remus Cernea" din Acele Vremi ...

LA NOI, Toate Ideile Frumoase sunt ImPlementate (Implantate ...) ADANC, Pana in Prasele, ca Nishte PUMNALE ...

Vezi Cainii Bagabontzi, care, la fel ca in Anglia Secolului 15, unde "Oile au mancat oamenii", o duc BINE, CONTRA Oamenilor ....

Atentzie, SI cu Ecologia ni se pregateshte CEVA ... :)):)):))

Mai ales cand il vaz pe ACEST Remus Cernea mishculand P'Atchilea, SCOS la Interval de Jurnalishtii ... Disciplinatzi ... :)):)):))

Desigur, vesnic...

Din toate considerentele enumerate mai sus si din multe altele... Sunt oameni carora nu li se da nicio sansa, s-au turnat armaturi solide care sa sustina galeriile solide ale lichelismului, parvenitimului, demagogiei, oportunismului si ale unui desantat patriotism lozincard. Cu alte cuvinte: ale coruptiei la toate nivelurile si ale dezinteresului total pentru ceea ce mai inseamna astazi om.

Doamna, nu e chiar atat de tragic precum vi se pare.

Exista solutii, exista metode, exista posibilitati...

Dar acest Cernea habar n-are pe ce lume traieste!

E ca si cum ai incerca sa il convingi pe ardelean ca grasimea aia gretoasa de foca e mai buna decat slana de porc sau pe un moldovean ca placintele cu soia sunt mai bune decat gogosile lor cu branza.
Nu te poti duce la un trib din Amazonia sa le explici ce avantajos este internetul, telefonul mobil sau televiziunea in 3D, atata timp cat ei nici macar n-au habar ce-i aia curent electric!

Intentiile lui Cernea sunt laudabile, in sinea lor, dar pe fond, el habar n-are cum se procedeaza.
Faci intai ani de zile munca de lamurire, munca de teren, iti construiesti o baza, oameni care sa te sustina din convingere si, cine stie, peste cativa ani poti incerca marea cu degetul la o candidatura.

Acest Cernea are impresia ca e suficient sa dea 2-3 interviuri in cateva ziare si, gata, o sa-i cada lumea la picioare si ca orice candidatura i se cuvine pt simplul fapt ca el vrea sa salveze Planeta!

De fiecare data cand e vb de o candidatura, hop si Cernea pe lista.
El ar vrea sa candideze peste tot, dar lumea habar n-are cine-i el.

Aici se vede de fapt ca acest Cernea nu are habar deloc despre cum se face politica.
Cernea e bun de sef la o gradina zoologica sau sef peste o livada de ciresi, dar n-are nicio calitate pt a face politica la nivel inalt.


Sa faca in asa fel incat sa fie ales primar intr-o comuna, sa-i convinga pe aia 4 ani de zile de ideile sale apoi poate sa mearga la oras, la judet si pana la urma, de ce nu, in Parlament sau in Senat.

Dar nu poti sa sari peste aceste trepte si totodata sa te miri ca nimeni nu te sustine!

remus cernea,,

cine-i dom'le tipul asta ,,, si ce hram poarta ?!din pacate remus nu aduce absolut nimic nou este acceiasi politica veche vom face asta asta si asta iar apoi se va uita totul
Romanii sunt indobitociti in masa,nu sensibili la credinta.A se vedea fazele care au avut loc la sfintirea bisericii de la Cotroceni(cum s-au calcat in picioare),sau alte ocazii de pupat de moaste sau luat aghiazma,la fel de bogate in imbranceli si calcat in picioare(nu cred ca ma poti contrazice,le vede toata lumea la televizor).
Iar cat de crestini suntem,se vede numai cand astepti postasul sa-ti vina cu pensia si daca nu-l"ungi"cu ceva,ti-o aduce mai asa,pe la sfarsitul lunii…Ca sa nu mai zic ca,pe unde te duci,trebuie sa dai dreptul ca sa-ti rezolvi o problema,ca altfel stai mult si bine pe la usi,si nu te baga nimeni in seama.Daca asa de buna e biserica ortodoxa,atunci de ce tara asta merge asa de rau?De ce suntem considerati printre cele mai corupte tari din Europa,si priviti in Europa asa cum suntem?De ce poporul roman s-a degradat atata,doar e ortodox,nu?De ce tineretul e cu nivelul de moralitate la pamant,doar face religie ortodoxa la scoala,nu?De ce conducatorii care se perinda de 20 de ani la carma tarii sunt cum sunt,doar sunt ortodocsi,nu?Sau altfel spus,daca tara asta merge cum merge ,la ce-mi trebuie aceasta biserica,daca avand-o am ajuns unde am ajuns?Singurii care mai respecta principiile crestine sunt protestantii,dar pe ei ortodocsii ii trateaza cu flit,denumindu-i"sectari"si"pocaiti".De ce?Pentru ca le scade lor portia mulsa de la enoriasi,daca acestia trec la o alta credinta?Pentru ca le scade numarul de nunti,botezuri, parastase si pomeni?

Este doar un tanar

Renegat din start, pentru ca oamenilor tare le mai plac convenientele... Tot aud in ultima vreme despre "schimbarea la fata" a lui Crin Antonescu, care... etc. etc. Nu pot baga mana in foc pentru nimeni. Dar mi-am pus si intrebarea daca nu cumva a priceput, varat in miezul evenimentelor, ca sansa de a invinge un sistem ticalosit cu pieptul gol impins inainte este nula in Romania acestor vremuri. Poate ca este o strategie adoptata in fata realitatii. Pana mai ieri nu i se dadea nicio sansa nimanui in fata unui adversar redutabil declarat la unison invincibil, de talia actualului presedinte. Timpul ne-a aratat ca romanii nu invata nimic din greseli. Ma intreb daca vor invata vreodata altceva decat sa se planga.

la 37 de ani nu mai poti spune ca "e doar un tanar renegat"

Asa ceva spui despre un baiat de 17 ani sau, hai sa spunem, pana la 25 de ani.
Dar la 37 de ani, sa spui ca e vb de un "tanar renegat" cred ca e cam exagerat.

Si inca ceva...

"In 2002 Remus Cernea este absolvent al Facultății de Filosofie, Universitatea din București, fără a susține insă lucrarea de licență"
Cu alte cuvinte, a facut pe studentul 4 ani de zile si apoi, cand a fost vb de examenul final, s-a facut de ras. Nici macar nu s-a prezentat!

"In 2009 este propus candidat la președinția Romaniei din partea Partidului Verde."

Pai asa, poate sa candideze chiar si unul ca Leca!

Doamne fereste!

Echilibristica

Se pare ca simtul umorului mi s-a disipat considerabil, astfel incat atrag atentia ca amestecam oile cu politica si cu cainii oarecum jenant. Echilibristica este amprenta vremurilor. Fac, totusi, precizarea ca, dupa ultimele studii, oile ar fi mai istete decat ne-am obisnuit sa credem. Memoria lor reactioneaza prompt la stimulii vizuali (de exemplu), plasandu-se dupa om si alte primate. Iar contra oamenilor sunt, in primul rand, oamenii insisi. Cainii nu au de la cine sa invete. A mai ramas politica. Indiferent de nivelul la care este facuta, ramane lamentabila.
Jurnalistii disciplinati mananca si ei o paine. Nu-i condamn.
In Romania se implementeaza zi si noapte.

liaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

REMUS CENEA NU POATE FACE CE SPUI TU SI PENTRU CA REMUS CERNEA HABAR NU ARE CE ESTE ACELA MEDIU. REMUS CERNEA ESTE UN PRO.ST. NU JUDEC PE NIMENI DUPA CONTUL DIN BANCA. AM CITIT CATEVA CUVINTE ALE ACESTUI INDIVID SI MA-M LAMURIT CU CINE AM DE-A FACE. REMUS CERNEA NU ARE NICI O IDEE CU EXCEPTIA TARATELOR SI IPOCRIZIEI.

Lia

Acum ceva timp Cernea mi se parea o posibilitate ptr viitor. Acum insa......."Uneori am folosit acasa becuri ecologice, dar nu si in acest moment. Urmatoarele becuri pe care le voi cumpara vor fi insa ecologice..."
Mereu urmatoarele...alegeri, becuri, partide.....Mie unul imi aduce mai mai mult a "viitor fost". Romania are nevoie de tineri adevarati...dar cred ca au inchis actualii fabrica. Mi se pare incosnsistent in consistenta lui. Daca esti ecologist sau macar iti pasa, printre altele, folosesti becuri ecologice. Poate e doar un semn neimportant dar senzatia ramane. Sa dea Domnul sa ma insel.

mediu curat

metal(arme, bani), apa, lemn, foc, pamant. Adica in cateva cuvinte: mediu de afaceri curat, pace, diplomatie, mediul natural protejat, agricultura curata, sat prosper, oameni responsabili. Este greu, dar nu imposibil. Fiecare dintre noi avem ceva de facut in acest sens.

 

terra: aveai doar 13 voturi si .....sa nu fie cu ghinion....

nu am inteles mesajul postarii....referitor la dl. Cernea: nu face parte din peisajul politic romanesc!

Alt personaj nu mai aveati ?

In primul rand ca individul acesta nu are nimic comun cu ecologia.
Dupa ce a incercat sa faca pe rebelul incercand fel de fel de ONG-uri,asociatii obscure sau chiar malefice (asur)a dovedit ca este infantil politic.
Caracterizat si de altii ca un cetatean ratat,el nu are nici un viitor politic.

 

corect. asa zic si eu. acest individ nu are nimic in comun cu ecologia. si pace buna. mergem mai departe. inca un dob.itoc pe cap????????? nu avem destui?

vai nici nu merita sa-i citesc ineptiile. trec mai departe ma-m enervat si ma-m lamurit. mai multy de atat inseamna sa mai manc ca.cat in continuare.

dar ce ai vrea

unul cu zece doctorate in ecologie, care sa nu stie deosebi menta de busuioc si sa frece iarba verde degeaba !

pai tocmai :)) ca nu stie deosebi menta de busuioc :)) si freaca iarba verde degeaba. exact asa este cernea. doamne!!!!!!!! nu se vede?

......

Tagma contestarilor (de profesie sau, si mai rau, din convingere)

Intotdeauna se vor gasi oameni care sa stie totul despre altii, ba chiar si pe deasupra. Au atat de ocupat timpul cu altii, incat nu le mai ramane si pentru ei insisi.

mai pe romaneste recunosteti ca toti politicienii sunt niste pro.sti,

iar despre voi aveti o parere extrem de buna. dar sa nu uitati nicodata ca si voi sunteti romani, sau ........ro-marlani, alegerea va apartine !

cernea vorbeste vorbe. cernea vorbeste de finatari si masini. cernea nu cred ca a citit nici o lege legata de mediu.

cernea cred ca habar nu are ca romania duce politici de distrugere a mediului. ce masini ii trebuie lui cernea cand legea este cea care a distrus padurea cand legea este cea care distruge raurile cand legea ma tem ca va fi adica este cea ce distruge terenul agricol???????????
cernea are numai tarate in cap. si el ca ceilalti. cernea este verde cat sunt eu rozzzzzzzzzzz.CERNEA NU ARE BUNUL SIMT SA PRICEAPA CA VERDE INSEAMNA DIN START PROTECTIA OMULUI. CERNEA NU ESTE VERDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CERNEA FACE DISTINCTIE INTRE PROTECTIA MEDIULUI SI PROTYECTIA DREPTURILOR OMULUI. CERNEA ESTE VERDE CAT SUNT EU LILO.

ps> concluziile acestea le-am tras din 2 paragrafe peste care mi-am runcat ochii. . restul eu nu pot citi caci ma enervez.
iata unul: un partid ecologist responsabil, mai ales intr-o tara cu atatea probleme precum Romania trebuie sa nu fie unul nisat, ci unul deschis spre o plaja larga de teme care tin, pe langa accentul pus pe problemele de mediu, si de apararea drepturilor omului, functionarea institutiilor democratice, combaterea coruptiei, sustinerea masiva a educatiei si a cercetarii stintifice, asigurarea unui cadru stimulativ pentru libera initiativa economica si crearea de noi locuri de munca, cultivarea si fructificarea inteligentei si creativitatii cetatenilor acestei tari.

face o separatie intre verde si creativitateeeeeeeee. asta habar nu are pe ce lume traiesteeeeeeee acest individ este un ratat. citeste mult si intelege nimic.

 

fghfghfhfh dupa ce imi trec nervii poate voi citi ce a spus si il demontez complet pe cernea. din cateva cuvinte eu stiu ca acest om este un im.becill si credetima ca nu ma insel totdeauna min se dovedeste ceea ce zic.

in capul lui cernea mediul este separat de om. adica omul este scos din mediu si traieste separat mediului. domne. capul lui cernea este plin cu ipocrizie. CERNEA ESTE UN OM IPOCRIT. NU VA INCREDETI IN EL. CERNEA ESTE CA SI ANTONESCU, CA SI ILIESCU CA SI BASESCU. CERNEA NU ESTE UN AUTENTIC REPREZENTANT AL PARTIDULUI VERDE. EL HABAR NU ARE CE ESTE MEDIUL.
ACEST OM SE LEAGA DE CORUPTIE CA MUSCA DE C.ACAT. O AUZIT SI EL CA ESTE CORUPTIE SI VREA SA AJUNGA EL LA PUTERE SA DISTRUGA TARA LA FEL CA ASTIALALTI. II TANAR DAR P.ROST. este UN LINGAU IPOCRIT.

 
 

 

E destul de trist sa constatam

Ca si d-l Cernea sufera de mentalitatea Stefan Gheorghiu.Ne-am fi asteptat sa vina cu idei proaspete care sa poata fi puse in practica. Dar d-sa ramine cantopnat in lozinci de pe vremea lui Ceasca.Asa ca se mira degeaba ca nu are priza la public.Citi copaci planteaza anual organizatia d-sale? Pentru ca pentru omul de pe strada concludente sunt faptele. O zi buna !

 

exact numai lozinci

.................................

NU stiu de ce

da' tare nu imi inspira increderea individu' asta. Este un oportunist prost. Pai eu "muritor de rand", portocaliu cum ar zice unii sa fiu mai verde ca verde'mparat?
Eu am bani pe becuri ecologice de ani buni iar Verde'mparat "o sa"?
GARGARIST!

 

ca sa vezi si sa te minunezi!

acest personaj usor dus cu capul (nu mai mult decat aia care s-au inrolat in partidul sau), atunci cand a vrut sa protesteze in fata TVR si facut acel gest penibil cu datul foc al unei machete infatisandu-l tot pe el, a uitat dupa aceea sa curete mizeia dupa el! Halal

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor