Remus Cernea sustine ca e cel mai simpatizat politician roman... pe Facebook

Vineri, 28 Mai 2010, ora 18:00
1714 citiri
Remus Cernea sustine ca e cel mai simpatizat politician roman... pe Facebook

Presedintele executiv al Partidului Verde, Remus Cernea, a anuntat, vineri, ca este cel mai simpatizat politician roman in reteaua de socializare - Facebook - avand peste 10.000 de sustinatori. Cernea sustine ca "Facebook este un indicator al popularitatii de care se bucura".

"Sunt putine optiuni in Romania: sa plecam din tara, sa ne resemnam, sa luam atitudine. (...) Foarte multi tineri vin spre Partidul Verde in ultima vreme. Sunt primul politician roman, care are peste 10.000 de sustinatori pe Facebook, fiind urmat de Crin Antonescu care are 7.000 si presedintele Basescu, 5.000", a precizat Remus Cernea.

Acesta a declarat ca tinta partidului pe care il conduce este de a intra in Parlament la alegerile din 2012, precizand ca se va dedica exclusiv politicii, retragandu-se din activitatea civica.

Cernea a declarat ca in prezent se desfasoara un recensamant pentru a se stabili numarul exact de membri de partid. La Sibiu exista 650 de "verzi", care au filiale in jumatate dintre localitatile din judet.

Din punct de vedere doctrinar, Remus Cernea recunoaste ca Partidul Verde se aseamana cu Partidul Ecologist, diferenta fiind ca Partidul Verde este membru al "verzilor" europeni.

Totodata, liderul Partidului Verde a criticat dur actuala putere, pe care a comparat-o cu "o dictatura de extrema dreapta".

"Criza actuala din Romania este prilejul instaurarii unei dictaturi. (...) Cei care se comporta precum extrema dreapta sunt cei de la putere. Acum, in actuala criza, intr-o tara cu un grav deficit de democratie, raul il produce actuala conducere de la varful statului roman", a spus Remus Cernea.

Acesta crede ca reducerile de salarii si pensii nu vor scoate Romania din criza, ci o vor adanci. "Dezastrul tarii noastre este usor de intuit. Aceste reduceri de salarii, de pensii, nu vor avea efect. Ar putea urma cresteri de taxe, de TVA. Deja lucrurile aluneca pe o panta care nu duce decat in prapastie", a fost de parere Cernea.

Remus Cernea a marturisit ca vine de trei ani la Sibiu, la festivalul de rock, ARTmania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Remus Cernea, #politician simpatizant , #stiri Remus Cernea