Remus Pricopie dezvaluie cea mai mare problema a invatamantului preuniversitar

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 07:53
1483 citiri
Remus Pricopie dezvaluie cea mai mare problema a invatamantului preuniversitar
Foto: Digi 24

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, luni seara, ca cea mai mare problema a invatamantului preuniversitar este inconsecventa legislativa.

"Daca e sa fiu disciplinat si in general sunt si raspund la intrebari, problema cea mai mare - si v-o spun dupa 17 ani de munca in acest sector, o buna parte din acesti ani chiar in Ministerul Educatiei - a fost inconsecventa legislativa si nu doar legislativa, dar si de politici publice. Am adoptat la un moment dat anumite politici, n-am avut rabdare sa cantarim, sa vedem daca suntem pe directia cea buna, sa facem calibrari. De multe ori a venit un alt ministru si a spus: 'Nu, nu facem asa, facem invers'", a declarat Remus Pricopie, la Digi24.

Pricopie vrea ca profesorii prinsi ca iau mita sa fie concediati inainte de o decizie a instantei

Pricopie a adaugat ca prin prisma functiei pe care o ocupa incearca sa aduca numai lucruri bune in sistem.

"Or, eu cred ca acest lucru trebuie sa il avem in vedere, motiv pentru care eu, ca ministru, incerc sa continui tot ceea ce este bun in sistem, iar in momentul in care introduc un lucru nou, sa fie foarte bine argumentat si nu pentru ca vrea ministerul sau pentru ca vrea ministru", a precizat Pricopie.

#Pricopie problema invatamant preuniversitar, #Pricopie problema invatamant, #Ministrul Educatiei probleme invatamant, #Ministrul Educatiei Remus Pricopie, #Remuns Pricopie invatamant , #ministrul Educatiei