Europarlamentar PNL: Candidatura lui Gigi Becali din partea liberalilor - nefericita

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 12:45
4411 citiri
Europarlamentar PNL: Candidatura lui Gigi Becali din partea liberalilor - nefericita
Foto: Adevarul

Europarlamentarul PNL Renate Weber nu este de acord cu promovarea lui Gigi Becali in Parlament de pe listele liberalilor. Ea considera ca ideea candidaturii lui Gigi Becali din partea PNL este "nefericita".

Renate Weber nu este deloc incantata de prezenta omului de afaceri Gigi Becali pe listele PNL.

"Candidatura lui Gigi Becali din partea PNL este una nefericita. Nu putem compara ideologia lui Becali cu cea liberala", a declarat, miercuri, Renate Weber intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles.

Antonescu: Becali este mai cinstit decat majoritatea politicienilor cu care am avut de-a face

Intrebata cum au comentat colegii ei din grupul liberalilor europeni, ALDE, promovarea lui Becali de catre PNL, Weber a raspuns ca "aici nu il cunoaste nimeni". "Lumea pe aici nu stie cine este Gigi Becali, chiar daca a venit de vreo cateva ori cu Maybach-ul", a completat Weber.

Becali: Imi place Parlamentul nostru, imi place luxul - la PE sunt scaune si mese de plastic

Europarlamentarul PNL s-a ferit sa estimeze impactul acceptarii lui Becali asupra imaginii PNL. "Vedem dupa vot ce efect va avea", a spus Weber.

Tariceanu: Nu sunt coleg cu Becali, asocierea cu PNL-ul nu e benefica

Gigi Becali va candida pe listele USL, din partea PNL, la alegerile generale din 9 decembrie, intr-un colegiu din Bucuresti. Candidatura sa a fost acceptata la insistentele lui Crin Antonescu, starnind nemultumirea unor lideri liberali precum Calin Popescu Tariceanu si Varujan Vosganian.

#Renate Weber Gigi Becali, #Renate Weber europarlamentar PNL, #Renate Weber candidatura Becali , #europarlamentar