Dacia vrea sa cucereasca si piata din Asia

Marti, 13 August 2013, ora 09:58
1879 citiri
Dacia vrea sa cucereasca si piata din Asia

Renault ar putea pune bazele unui proiect in Indonezia, incepand din septembrie. Dacia Lodgy MPV, produsa in prezent in Maroc, ar putea avea o linie de productie in Asia de sud-est, unde acest model de vehicul este extrem de popular.

Producatorul francez ia in calcul sa fabrice autovehiculul in Indonezia, potrivit unei surse din interiorul companiei, citate de La Tribune.

Produs din 2012 la Tanger, in Maroc, Dacia Lodgy MPV este singurul model produs recent de Renault care nu prea a avut succes, desi se vinde la preturi cuprinse intre 9.990 de euro si 16.990.

Cum se fabrica Dacia Lodgy la africani (Video)

Astfel, clientii se arata mai incantati de modele precum Duster 4x4, Sandero sau Logan, fiind prea putin atrasi de Lodgy, care nu are un design tocmai atragator. In plus, popularitatea MPV-urilor a scazut pe piata europeana, in favoarea SUV-urilor care castiga teren.

Dacia Lodgy este un vehicul de sapte locuri si cu o lungime de 4,5 metri, iar producatorul spera sa aiba succes cu acest model in celalalt colt al lumii, avand in vedere ca este mult mai popular in Asia de sud-est.

Potrivit directorului de operatiuni din regiunea Asia-Pacific a Renault, Gilles Normand, construirea unei fabrici in Indonezia prezinta un mare potential, iar productia s-ar putea demara in 2016.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Dacia Lodgy Indonezia, #fabrica Dacia Renault Indonezia, #succes Dacia Lodgy Asia , #Dacia