Ziare.com

Renault face concedieri in 19 tari, iar la Dacia se fac angajari

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 07:38

   

Renault face concedieri in 19 tari, iar la Dacia se fac angajari
Conducerea grupului Renault a anuntat ca, pe langa cele 4.000 de concedieri decise pe 9 septembrie, va mai desfiinta inca 2.000 de posturi din cele 19 filiale europene.

Insa, aceasta decizie nu va afecta reprezentanta din Romania, Automobile Dacia, spune directorul executiv pe Comunicare, Liviu Ion, citat de The Money Channel.

"La noi sunt permanent angajari, si nu e vorba de cateva persoane ci de sute de oameni pe intervale mari. Dar la noi nu se inchid contractele ci se fac angajari in raport cu situatia din Renault", a declarat Liviu Ion, director executiv Comunicare Dacia

Acest plan nu va afecta personalul incadrat in procesul de productie, concedierile avand un efect negativ asupra sectorulului comercial.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Primele semne au aparut deja in Spania, in Italia, in Marea Britanie si in Germania. Planul masiv de concedieri este determinat de vanzarile reduse ale modelul Laguna.

Citeste mai multe despre Renault concedieri Automobile Dacia angajari
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2083 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

...iar angajeaza sclavi-iobagi fantoma asta franco-braziliana de Ghost...

...bai sindicalisti lu'peste care furati piese de schimb de la Logan si le praduiti in targuri auto...apucati-va de cerut un salariu decent pe masura profitului pe care il face Renault in Romania cu sclavi-iobagi romani...
...nu degeaba se cheama orasu unde se fabrica Logan: Colibasi...traiesc toti in colibe ca pe vremea faraonilor...desteptarea sclavilor si iobagilor !!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor