Renault va vinde Dacia online

Vineri, 04 Martie 2011, ora 10:26
1991 citiri
Renault va vinde Dacia online
Foto: Daylife

Renault va incepe sa vanda masinile low-cost, inclusiv Dacia, online, pentru a-si apara pozitia de lider pe piata europeana, in fata unui nou brand din aceasta categorie de pret, dezvoltat de Peugeot Citroen.

Brandul romanesc Dacia va fi primul pus in vanzare online, intr-un program pilot, inainte de a extinde acest tip de vanzari anul viitor, a declarat Gerard Detourbet, seful diviziei de masini low-cost a Renault, citat de Bloomberg.

"Vanzarile pe Internet devin rapid realitate. Multi dintre clientii nostri stiu deja ce vor inainte sa intre in show-room-uri, prin urmare are sens sa vindem online", a spus Detourbet.

Peugeot ia in considerare vanzarile exclusiv online pentru masinile low-cost pe care le va construi impreuna cu China Changan Automobile Group. Astfel, Peugeot va deveni un rival direct pentru Dacia Sandero.

"Intotdeauna am stiut ca Dacia va fi singura timp de patru sau cinci ani, cel mult, inainte de a avea concurenta serioasa. Stiam ca nu o sa fim singuri pe aceasta piata la nesfarsit", a spus Detourbet.

Spre deosebire de Peugeot, care va pune in vanzare modelele low-cost doar pe Internet, Renault va continua sa le expuna si in show-room-uri, in paralel cu vanzarile online.

Peugeot ar putea oferi test-drive prin intermediul unor parteneriate cu firme de inchirieri auto.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#vanzari Dacia online, #Renault vanzari Internet, #vanzari Dacia Sandero , #Dacia