Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Renault a lansat noua gama Megane in Romania - care sunt preturile (Galerie foto)

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 11:33
4119 citiri
Renault a lansat noua gama Megane in Romania - care sunt preturile (Galerie foto)

Renault a lansat in Romania noua gama Megane ce cuprinde automobile din clasa compacta.

Versiunea Pro cu motor de 1,6 litri si 110 CP costa 14.100 euro (cu TVA inclus), iar cea mai scumpa este versiunea GT Line Energy 1,6 dCi si 130 CP, care are un pret de 21.500 euro.

Pentru clientii care vor achizitiona prin programul Rabla 2014, noul Megane are un pret de intrare de 10.150 euro (cu TVA inclus). Acesta este calculat tinand cont de contravaloarea unui tichet Rabla in noul program si de avantajul comercial acordat de Renault clientilor ce vor opta pentru acest model.

Prezentarea noilor modele a fost completata de lansarea proiectului Renault Store, un nou concept de showroom, mai modern si mai eficient.

Renault: Credem in continuare in Romania, se pot face afaceri aici. Ce surprize pregatesc francezi

Foto: Facebook/Renault Romania

Familia Megane adopta noua identitate de marca Renault inaugurata de modelele Clio 4 si Captur, prin elemente de design specifice. Partea frontala integreaza sigla Renault supradimensionata, amplasata pe o suprafata glossy black, ce ofera modelelor un plus de dinamism si expresivitate.

Confortul si siguranta noului Megane sunt asigurate prin tehnologii avansate, Renault R-Link si Visio System. Ecranul tactil, oferit de Renault R-Link, este gazda unui sistem care integreaza toate functiile multimedia - sistem de navigatie, radio, telefonie si audio streaming. Un joystick, amplasat pe consola centrala vine sa completeze modurile de comanda ale sistemului.

Foto: Facebook/Renault Romania

Visio System dispune de o serie de camere de luat vederi, amplasate strategic pentru a semnala obstacole prin declansarea unor semnale de atentionare in cazul depasirii marcajelor albe, iar farurile de intalnire sunt actionate automat.

Pentru cei ce prefera un condus sportiv, noul Megane RS, dispune, in premiera pe piata, de functia RS Replay integrata in Renault R-Link, ce ofera posibilitatea vizualizarii si partajarii traiectoriei, dar si a senzatiilor traite la volan.

Noile modele Megane propun doua versiuni de motorizari Energy, care au fost concepute acordand o atentie speciala consumului redus, emisiilor scazute de CO2 si nivelului de silentiozitate.

Foto: Facebook/Renault Romania

La capitolul motoare pe benzina, noul Energy TCe 130 ofera un consum redus cu 15% (mai mult de 1l/100km) fata de generatia anterioara, 1,4 TCe 130 CP.

Dupa primele doua luni din 2014, Renault ocupa locul 5 pe piata romaneasca la vanzarile de autoturisme, fiind livrate 412 unitati.

Foto: Facebook/Renault Romania

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#lansare Renault Megane Romania, #noul Renault Megane Romania, #pret Renault Megane, #Noul Renault Megane, #Renault Megane , #lansare