O firma romaneasca livreaza sisteme de alarma pentru doua modele ale gigantului auto Renault

Joi, 21 Mai 2015, ora 14:23
3930 citiri
O firma romaneasca livreaza sisteme de alarma pentru doua modele ale gigantului auto Renault

Falcon Electronics, cel mai mare jucator local de pe piata de accesorii electronice auto, a inceput livrarea primelor sisteme originale de alarma direct in Franta.

Mai exact, ele vor ajunge la Renault si vor fi folosite pentru echiparea modelelor Espace si Kadjar, informeaza Mediafax.

"Sistemele de alarma au fost proiectate, testate si verificate de Falcon Electronics conform cerintelor centrului de inginerie" al grupului francez, a transmis compania romaneasca.

Aceasta furnizeaza de 10 ani echipamente pentru automobilele Dacia, iar in prezent acopera 80% din necesarul de senzori de parcare pentru modelele constructorului auto regasite la nivel european.

"Participam la licitatii cu sisteme de siguranta si pentru alte modele Renault. Ne miscam pe o piata foarte competitiva, concurand cu mari nume ale industriei din Franta si Italia", a declarat, intr-un comunicat, Dan Cutui, directorul si fondatorul Falcon Electronics.

Planuri de viitor

Falcon Electronics va exploata "tehnologiile din sfera asset managementului, prin crearea de sisteme de securitate care monitorizeaza starea autovehiculului si ofera informatii prin intermediul comunicatiilor prin satelit", a mai transmis compania.

In ultimii ani, cifra de afaceri a fost in jurul valorii de 4,4 milioane de euro, iar in 2015, este preconizata o crestere de peste 10%, la circa 5 milioane de euro.

Falcon importa si distribuie electronice auto, comercializand produse apartinand unor branduri precum Viper, Parrot, Sony, JVC si Cobra.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#firma romaneasca furnizor Renault, #firma romaneasca sisteme alarma Renault, #Falcon livrari Renault , #modele