Noul Renault Megane RS, pregatit pentru Geneva

Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 18:16
1810 citiri
Noul Renault Megane RS, pregatit pentru Geneva

Renault va prezenta la Geneva noul Megane RS, care va fi bazat pe noul Megane Coupe si pe conceptul Megane Trophy.

Renaultsport, divizia de performanta de la Renault, pregateste o surpriza de proportii la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de versiunea sport a modelului Megane cu 3 usi, noul Megane RS. Renault sustine ca este posibil sa vedem chiar si o versiune sport bazata pe modelul cu 5 usi.

Megane RS se anunta a fi o adevarata bestie, daca este sa judecam dupa aspectul vizual preconizat. Viitorul model va fi inspirat de conceptul Megane Trophy (foto), prezentat de francezi la Salonul Auto de la Paris. Stilul sportiv de la exterior va fi intretinut de suprafata imensa a prizelor de aer de pe fata, de o bara posterioara revolutionara si de evacuarile montate central.

Sub capota ne putem astepta la motorul de 2.0 litri supraalimentat, existent actualmente pe Megane R26. Noul Megane RS va avea, totusi, o putere mai mare decat Megane R26. Se estimeaza ca noul model va dispune de 250 CP, urmand sa fie capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6 secunde.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Renault Megane RS, #prezentare, #Salonul Auto Geneva , #Renault Megane