Renault pregateste o masina pentru India

Vineri, 27 August 2010, ora 15:59
905 citiri
Renault pregateste o masina pentru India
Foto: The Economic Times

Producatorul auto francez Renault lucreaza la o masina destinata exclusiv pietei auto din India si se asteapta ca noul model sa fie lansat dupa 2013.

"In prezent, ne aflam in faza de concepere a unei masini care va indeplini cerintele pietei din India", a anuntat directorul executiv al Renault India, Sudhir Rao, potrivit The Economic Times.

El a refuzat, insa, sa dea mai multe detalii. "Este prematur sa spun ceva chiar acum, dar suntem flexibili", a adaugat reprezentantul Renault.

Masina urmeaza sa fie exportata si pe alte piete asemanatoare Indiei. "Avem o abordare globala. In timp ce conceperea si construirea ei vor fi realizate in India, masina va fi exportata catre tari similare", a mai spus Sudhir Rao. El a explicat ca modelul nu face parte din cele cinci modele pe care compania intentioneaza sa le lanseze pana in 2013.

Renault planuieste sa lanseze in India cinci modele in perioada 2011-2013, inclusiv o masina mica in 2012. Renault va colabora cu partenerul Nissan pentru a construi o fabrica in Chennai cu o capacitate de pana la 400.000 de automobile pe an.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Renault India, #Renault masini noi, #Renault masina mica , #stiri Renault