Renault se va implica in modernizarea infrastructurii din Titu

Joi, 18 Septembrie 2008, ora 18:16

   

Renault se va implica in modernizarea infrastructurii din Titu
Pe langa investitia de 450 milioane euro estimata la finalul lucrarilor pentru Centrul Tehnic Titu, compania Renault vrea sa aduca gara din aceeasi localitate la standarde europene.

Problema drumului ce va trebui sa fie parcurs intr-un timp cat mai scurtde cei care vin din Bucuresti si Pitesti la acest Centru Tehnic va fi o prioritate pentru constructorii francezi de automobile. Acestia s-au oferit sa asiste la modernizarea garii din Titu.

"Sageata Albastra va circula de la Bucuresti la Titu, calatoria urmand sa dureze aproximativ 40 minute", a declarat Esteve.

De asemenea, se are in plan modernizarea drumului DN 7 la doua benzi pe sens de la iesirea din Capitala si pana la locatia Centrului.

In primele 18 luni, investitia in Centrul Tehnic Titu va fi in valoare de 98 milioane euro, iar in functie de cum evolueaza proiectul, Renault va fi dispus sa mai suplimenteze fondurile pana la 450 milioane euro, a declarat Christian Esteve, oficial al Renault pentru Regiunea Euromed (Europa Orientala, Rusia, Magreb, Turcia.

Esteve s-a declarat ingrijorat cu privire la piata auto din Romania care prefera importul de masini vechi in locul achizitionarii unora noi: "Dacia a ajuns sa concureze cu masinile second-hand". Cu aceeasi situatie, spune oficialul Renault, s-a confruntat si Polonia.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1359 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor