Sandero GT, editie speciala in Columbia

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 12:39
1351 citiri
Sandero GT, editie speciala in Columbia

Renault a lansat in Columbia o versiune speciala GT a lui Sandero. Look-ul agresiv si elementele aditionale exterioare reprezinta principalele sale caracteristici.

Renault a prezentat in Columbia versiunea GT a lui Sandero. Desi numele sau oficial ar putea parea ca ascunde o varianta sportiva a modelului, vorbim exclusiv de un kit de caroserie si de cateva modificari interioare.

Seria Sandero GT a fost conceputa de catre divizia sud-americana a celor de la Renault pentru a atrage tinerii care tin la imaginea lor si care cauta sa isi completeze personalitatea printr-o masina cu look agresiv, sport si modern. Vorbim, la exterior, de o serie de accesorii instalate direct pe linia de montaj, cum sunt spoilerele coborate pentru fata si spate, pragurile laterale, grila frontala in coloarea caroseriei, teava de esapament cromata si un difuzor posterior. Interiorul dispune de un sistem audio semnat de Kenwood si de mufe auxiliare si USB, o dotare existenta pe toate modelele noi care se respecta.

la capitolul tehnic, nu vorbim de schimbari majore. Kitul GT pentru Sandero poate fi comandat in Columbia la acelasi pret al versiunii Dinamique (36.25 milioane de pesos, aproximativ 11.400 de euro), astfel ca motorul care completeaza look-ul agresiv al modelului este acelasi MPI de 1.6 litri si 90 de cai putere regasit si in versiunea Dacia a modelului.

Stire preluata de pe www.automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#Sandero GT, #editie speciala, #columbia , #stiri Renault