”Te interesează flocii mei”. Replica trivială dată unui alegător de candidata PSD la primărie VIDEO

Miercuri, 22 Mai 2024, ora 11:55
12597 citiri
”Te interesează flocii mei”. Replica trivială dată unui alegător de candidata PSD la primărie VIDEO
Paula Hultoană FOTO Facebook

Primărița comunei Zorleni, județul Vaslui, apare într-o înregistrare cu un alegător, în care folosește expresii vulgare și cuvinte jignitoare.

Paula Hultoană, primar în funcție și candidat PSD la alegerile locale din 9 iunie, invită pe un votant din comună să-i numere “flocii din cap”, scrie Vremea Nouă.

S-a ajuns în acest punct al discuției după ce bărbatul i-a cerut primăriței Hultoană mai multe informații de interes public. Deranjată probabil de tonul bărbatului, candidata PSD la Primăria Zorleni i-a dat acestuia niște replici care nu-i fac cinste.

Totul a pornit după ce Adrian Bahrim a mers pe un șantier din comună, unde angajații primăriei împreună cu un constructor privat efectuau lucrări de extindere a stației de epurare. Bărbatul i-a cerut viceprimarului să pună un panou cu datele contractului, numele firmei care a câștigat licitația, dar și cu termenul de finalizare al lucrărilor.

“Lucrarea asta în baza cărui contract se realizează dacă nu ați pus nicio pancardă? Asta e fraudă ce faceți voi aici. Ați luat un milion de euro pentru construirea unei stații de epurare care nu e funcțională, iar acum, cu o altă firmă de construcții, faceți partea funcțională. Asta înseamnă că, cel mai probabil, urmează să-i plătiți pe oamenii aceștia cu un contract în fals, încărcat cu sume din altă parte, pentru că această investiție nu a fost trecută prin Consiliul Local. Furați banii publici și degeaba stați ascuns prin stația de epurare, că s-ar putea să vă învățați ascuns”, i-a atras atenția bărbatul viceprimarului comunei Zorleni.

Neprimind niciun răspuns de la acesta, Adrian a mers la primărie, pentru a-i solicita primăriței Paula Hultoană mai multe informații privind lucrările efectuate la stația de epurare.

“Pe noi, dacă facem lucrări de construcții, ne obligați să punem fel și fel de panouri prin care să informăm lumea despre ce se face acolo, însă pe șantierele primăriei, aceste informații sunt opționale. Nu există nicio pancardă cu executantul lucrării, cu valoarea contractului, cu termenul de finalizare. Cum se aplică legea în comuna Zorleni?” a întrebat-o bărbatul pe Paula Hultoană.

Primărița comunei Zorleni a încercat să dea niște explicații, însă imediat a schimbat subiectul discuției pe teme electorale, având în vedere că și Maria Bahrim, soția lui Adrian, candidează pentru funcția de primar al comunei.

Așa cum era de așteptat, spiritele s-au încins din ce în ce mai tare până când primărița Paula Hultoană nu a mai rezistat și și-a pus votantul să-i numere “flocii din cap”. “Te dai deștept în condițiile în care dumneata, fiind polițist, te-ai dus într-o stație de epurare. Înseamnă că ești deștept dacă știi tu să deduci ce se întâmplă acolo. Tu de când ești mic știi de toate. Te-ai născut deștept. Eu nu știu cum de te-ai educat așa deodată, din polițist te-ai transformat în mare constructor și știi tu ce înseamnă canalizare, știi tu ce înseamnă gaz și toate cele. Vrei să afli tot, și câți floci am eu în cap, și ce fac eu dimineața… Te interesează și flocii mei, că sunt o hienă, o hienă care vrea să muște”, i-a transmis Paula Hultoană consăteanului ei.

Zorleni este cea mai mare comună din județul Vaslui, cu o comunitate de aproximativ 9000 de locuitori, iar Paula Hultoană are patru mandate în fruntea instituției, luptându-se, electoral, în această perioadă, pentru a-l câștiga pe al cincilea.

PNL, gata să trădeze PSD. În speranța că va da viitorul preşedinte, ar putea trece în opoziție SURSE
PNL, gata să trădeze PSD. În speranța că va da viitorul preşedinte, ar putea trece în opoziție SURSE
Fotoliul de președinte al României bagă zâzanie în Alianța PSD PNL, ambele partide anunțând recent că merg cu candidat propriu la alegerile din toamnă. În spatele ușilor închise,...
Opinie: Îl vrea Ciolacu pe Geoană prezidențiabil?
Opinie: Îl vrea Ciolacu pe Geoană prezidențiabil?
Premierul vrea prezidențiale în septembrie, imediat după creșterea pensiilor, ca să profite de valul recunoscător. Liderul PNL ar prefera prezidențialele odată cu parlamentarele în...
#replica, #jigniri, #candidat, #PSD, #oras, #Vaslui , #alegeri 2024
  1. Clotilde Armand aruncă săgeți spre șeful AEP: ”Bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri”
  2. Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
  3. Nicolae Ciucă surprinde: ce făcea președintele PNL în timp ce Marcel Ciolacu urmărea România - Ucraina de pe Allianz Arena - FOTO
  4. În ce măsură se poate repeta scenariul Iliescu-Vadim la alegerile prezidențiale din 2024: „Se poate crea o stare de spirit negativă”
  5. Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
  6. PNL, gata să trădeze PSD. În speranța că va da viitorul preşedinte, ar putea trece în opoziție SURSE
  7. BEC a respins cererea de renumărare a voturilor în orașul Constanța, dar și în trei județe din țară
  8. Optimism în USR după rezultatele slabe la alegeri: ”Vom reporni partidul cu toată forţa”. Noi informații despre viitoarea conducere
  9. Lucian Bode nu scapă de decizia de plagiat: ”A pierdut, definitiv, cel de-al doilea proces” FOTO
  10. Opinie: Îl vrea Ciolacu pe Geoană prezidențiabil?