”Îmi doresc ca Ucraina să își redobândească toate teritoriile, inclusiv Crimeea”, susține ministrul Apărării din Republica Moldova VIDEO

Vineri, 24 Martie 2023, ora 19:16
2666 citiri
”Îmi doresc ca Ucraina să își redobândească toate teritoriile, inclusiv Crimeea”, susține ministrul Apărării din Republica Moldova VIDEO
Ministrul Apărării din Republica Moldova FOTO / Anatoli Nosatîi

Ministrul Apărării al Republicii Moldova, Anatoli Nosatîi, susține, într-un interviu pentru Agerpres, că "situaţia pe front se va schimba în favoarea armatei ucrainene".

Anatoli Nosatîi afirmă că Republica Moldova a crescut semnificativ bugetul alocat armatei, dar și că oficialii se folosesc de "toate instrumentele diplomatice pentru fortificarea capacităţii de apărare".

În opinia sa, riscul unui atac iminent de atac asupra Republicii Moldova nu există. "Aceasta se datorează curajului şi dedicării poporului ucrainean care luptă actualmente pentru securitate, independenţă, suveranitate şi, totodată, pentru principiile democratice pe continentul european”, consideră ministrul moldovean.

Acesta mai precizează că își dorește ”să se restabilească dreptatea”.

"E clar că îmi doresc să se restabilească dreptatea. Îmi doresc ca Ucraina să îşi redobândească teritoriile sale, acceptate în conformitate cu principiile internaţionale, inclusiv cu teritoriul Crimeii", a adăugat acesta.

#Republica Moldova, #ministru aparare, #Chisinau, #atac Rusia, #Crimeea, #Ucraina , #Republica Moldova